Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (17 november 2013)

Gepubliceerd op 17/11/2013 om 19:05

Voor het tweede weekend op rij deden Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hun intrede in Plopsaland De Panne. Net zoals vorig weekend werden ze feestelijk onthaald door de aanwezige bezoekers. Na de intrede aan de ingang van het park, gingen we verder het park in.

De Sint is weer in het land. De komende twee weekends brengt hij samen met zijn pieten een bezoek aan Plopsaland De Panne. Daar geven ze samen een leuke en grappige show in het Plopsa-theater.

Plopsaqua

Vlak aan de ingang van het park bouwt men nu al een tijdje aan het nieuwe subtropische zwemparadijs. Dat zwembad zal vermoedelijk openen in april 2015. De afgelopen dagen is er weer hard gewerkt, er is onder andere een poort geplaatst aan het begin van de inrit voor het Plopsa-theater.


zo zal Wickieland er vanaf komende paasvakantie uitzien

Wickieland

In Wickieland zijn de voorbereidende werken voor de tweede fase van Wickieland begonnen. In die tweede fase zal er een station voor Wickie The Battle en een winkel gebouwd worden. Daarvoor werd de tijdelijke wachtrij van de waterattractie afgebroken, zijn de klinkers in de buurt van de attractie verwijderd en is de poncho-automaat eventjes verdwenen. De bootjes van Wickie The Battle staan halverwege het parcours.

Viktor’s Race

De voormalige oudste achtbaan van België, Viktor’s Race in Plopsaland De Panne, is al deels afgebroken. De attractie sloot na de herfstvakantie en wordt deze winter vervangen door een gloednieuw exemplaar dat hetzelfde parcours en naam zal hebben.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Het nieuwe ‘PlopsaFUN magazine’ is er!

27 juni 2013

Details en ontwerpen Plopsa Hotel onthuld: opening in 2020

19 mei 2018

Great Coasters International bouwt houten achtbaan Plopsaland De Panne

20 juli 2015

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020