Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (17 november 2013)

Gepubliceerd op 17/11/2013 om 19:05

Voor het tweede weekend op rij deden Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hun intrede in Plopsaland De Panne. Net zoals vorig weekend werden ze feestelijk onthaald door de aanwezige bezoekers. Na de intrede aan de ingang van het park, gingen we verder het park in.

De Sint is weer in het land. De komende twee weekends brengt hij samen met zijn pieten een bezoek aan Plopsaland De Panne. Daar geven ze samen een leuke en grappige show in het Plopsa-theater.

Plopsaqua

Vlak aan de ingang van het park bouwt men nu al een tijdje aan het nieuwe subtropische zwemparadijs. Dat zwembad zal vermoedelijk openen in april 2015. De afgelopen dagen is er weer hard gewerkt, er is onder andere een poort geplaatst aan het begin van de inrit voor het Plopsa-theater.


zo zal Wickieland er vanaf komende paasvakantie uitzien

Wickieland

In Wickieland zijn de voorbereidende werken voor de tweede fase van Wickieland begonnen. In die tweede fase zal er een station voor Wickie The Battle en een winkel gebouwd worden. Daarvoor werd de tijdelijke wachtrij van de waterattractie afgebroken, zijn de klinkers in de buurt van de attractie verwijderd en is de poncho-automaat eventjes verdwenen. De bootjes van Wickie The Battle staan halverwege het parcours.

Viktor’s Race

De voormalige oudste achtbaan van België, Viktor’s Race in Plopsaland De Panne, is al deels afgebroken. De attractie sloot na de herfstvakantie en wordt deze winter vervangen door een gloednieuw exemplaar dat hetzelfde parcours en naam zal hebben.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Werken op spooroverweg in De Panne

5 oktober 2013

Plopsa zoekt 2.000 medewerkers op originele manier

2 februari 2018

Beste herfstvakantie ooit voor Plopsaland De Panne

3 november 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020