Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (17 november 2013)

Gepubliceerd op 17/11/2013 om 19:05

Voor het tweede weekend op rij deden Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hun intrede in Plopsaland De Panne. Net zoals vorig weekend werden ze feestelijk onthaald door de aanwezige bezoekers. Na de intrede aan de ingang van het park, gingen we verder het park in.

De Sint is weer in het land. De komende twee weekends brengt hij samen met zijn pieten een bezoek aan Plopsaland De Panne. Daar geven ze samen een leuke en grappige show in het Plopsa-theater.

Plopsaqua

Vlak aan de ingang van het park bouwt men nu al een tijdje aan het nieuwe subtropische zwemparadijs. Dat zwembad zal vermoedelijk openen in april 2015. De afgelopen dagen is er weer hard gewerkt, er is onder andere een poort geplaatst aan het begin van de inrit voor het Plopsa-theater.


zo zal Wickieland er vanaf komende paasvakantie uitzien

Wickieland

In Wickieland zijn de voorbereidende werken voor de tweede fase van Wickieland begonnen. In die tweede fase zal er een station voor Wickie The Battle en een winkel gebouwd worden. Daarvoor werd de tijdelijke wachtrij van de waterattractie afgebroken, zijn de klinkers in de buurt van de attractie verwijderd en is de poncho-automaat eventjes verdwenen. De bootjes van Wickie The Battle staan halverwege het parcours.

Viktor’s Race

De voormalige oudste achtbaan van België, Viktor’s Race in Plopsaland De Panne, is al deels afgebroken. De attractie sloot na de herfstvakantie en wordt deze winter vervangen door een gloednieuw exemplaar dat hetzelfde parcours en naam zal hebben.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Na bijna 30 jaar: Plopsaland De Panne neemt vandaag afscheid van Boomstammetjes

4 november 2018

Finalistes Miss Belgian Beauty in Plopsaland De Panne

26 juli 2007

Kaatje zorgt voor nieuw bezoekersrecord Plopsaland De Panne

9 juni 2014

Plopsaqua De Panne krijgt tijdelijk nieuwe ingang

19 mei 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019