Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (20 april 2014)

Gepubliceerd op 20/04/2014 om 20:58

Op deze redelijk zonnige paaszondag trokken we naar Plopsaland De Panne waar er, net zoals in Plopsa Coo, paaseitjes geraapt konden worden. We gingen ook eens langs in het Plopsa-theater, dat het decor vormde voor de Plopshow en de Maya-show.

Voor het tweede weekend op rij lag De doorloopweide in Plopsaland De Panne vol met heerlijke paaseitjes. In samenwerking met Milka organiseerde Plopsa dit weekend een heuse paaseierenraap in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo.

Paasshow met Plop en Lui
Kabouters Plop en Lui komen in contact met een schattig paasklokje dat z’n mama kwijt is. Samen proberen de kabouters om de mama van het paasklokje terug te vinden. Of het hen lukt, kan je enkel morgen nog ontdekken in Plopsaland De Panne!

Maya-show
Dit jaar kan je iedere openingsdag in het Plopsa-theater voor een leuke show met Maya de bij. In de show wordt het verjaardagsfeest van Maya voorbereid, maar Flip, Willie en Lili zijn vergeten een cadeau te kopen.

Plopsaqua
Binnen iets minder dan één jaar opent Plopsa een subtropisch zwemparadijs in De Panne. Het zwembad zal ook drie glijbanen tellen. Het begin van twee van die glijbanen werd afgelopen week al geïnstalleerd, maar volgende week zal ook de SuperLoop geïnstalleerd worden. De zogenaamde SkyBox, een onderdeel van deze achtbaan, is al aangekomen op de werf.

Nieuwtjes
Aan de ingang waren ook enkele kranen te zien, deze zullen waarschijnlijk gebruikt worden bij de bevestiging van het nieuwe doek boven de ingang komende week. In de foyer van het Plopsa-theater kan je vanaf nu terecht voor knuffels en snoep van enkele Studio 100-figuren, waaronder Kabouter Plop en Maya de bij. Er is vanaf nu ook snoep en frisdrank te koop. Sinds kort zijn er in heel wat horecapunten in het park ook ijsjes van Kaatje en Maya te koop.

Foto’s

    

    

    

    

Video’s

Gerelateerd nieuws

Plopsa overwoog Ghost Rockers als thema voor houten achtbaan

16 augustus 2016

Koen Crucke onthult 16e ster op Walk of Fame in Plopsaland

21 december 2016

Plopsaland ontvangt 2,5 miljoenste Franstalige bezoeker

3 augustus 2013

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne