Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (20 april 2014)

Gepubliceerd op 20/04/2014 om 20:58

Op deze redelijk zonnige paaszondag trokken we naar Plopsaland De Panne waar er, net zoals in Plopsa Coo, paaseitjes geraapt konden worden. We gingen ook eens langs in het Plopsa-theater, dat het decor vormde voor de Plopshow en de Maya-show.

Voor het tweede weekend op rij lag De doorloopweide in Plopsaland De Panne vol met heerlijke paaseitjes. In samenwerking met Milka organiseerde Plopsa dit weekend een heuse paaseierenraap in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo.

Paasshow met Plop en Lui
Kabouters Plop en Lui komen in contact met een schattig paasklokje dat z’n mama kwijt is. Samen proberen de kabouters om de mama van het paasklokje terug te vinden. Of het hen lukt, kan je enkel morgen nog ontdekken in Plopsaland De Panne!

Maya-show
Dit jaar kan je iedere openingsdag in het Plopsa-theater voor een leuke show met Maya de bij. In de show wordt het verjaardagsfeest van Maya voorbereid, maar Flip, Willie en Lili zijn vergeten een cadeau te kopen.

Plopsaqua
Binnen iets minder dan één jaar opent Plopsa een subtropisch zwemparadijs in De Panne. Het zwembad zal ook drie glijbanen tellen. Het begin van twee van die glijbanen werd afgelopen week al geïnstalleerd, maar volgende week zal ook de SuperLoop geïnstalleerd worden. De zogenaamde SkyBox, een onderdeel van deze achtbaan, is al aangekomen op de werf.

Nieuwtjes
Aan de ingang waren ook enkele kranen te zien, deze zullen waarschijnlijk gebruikt worden bij de bevestiging van het nieuwe doek boven de ingang komende week. In de foyer van het Plopsa-theater kan je vanaf nu terecht voor knuffels en snoep van enkele Studio 100-figuren, waaronder Kabouter Plop en Maya de bij. Er is vanaf nu ook snoep en frisdrank te koop. Sinds kort zijn er in heel wat horecapunten in het park ook ijsjes van Kaatje en Maya te koop.

Foto’s

    

    

    

    

Video’s

Gerelateerd nieuws

Meli-Park komt opnieuw tot leven in Plopsaland De Panne

10 september 2018

Hartverwarmende weken in Winter Plopsaland!

9 december 2014

Plopsaland maakt openingsdatum Dino Splash bekend

8 juli 2019

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019