Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (26 december 2013)

Gepubliceerd op 26/12/2013 om 21:08

Vandaag ging in Plopsaland De Panne het evenement Ketnet Kerst van start. Nog tot en met 30 december kan je wrapster Charlotte en Wie wordt Junior-winnaar Pieter iedere dag in het park aantreffen. Er staat ook iedere dag een leuke show met deze twee bekende gezichten gepland.

Na vijf succesvolle edities van Ketnet Freezzz werd het evenement vorig jaar hernoemd naar Ketnet Kerst. Vijf dagen lang, tot 30 december, zakken Ketnet-wrapster Charlotte en Wie wordt Junior-winnaar Pieter af naar Plopsaland De Panne om er kerst te vieren met de vele Ketnet-kijkertjes. Op het programma staat onder andere een leuke Ketnet Kerstshow met veel muziek in het Plopsa-theater. Foto’s van die show volgen begin volgende week.

Samson en Gert kerstshow

Afgelopen zaterdag ging eveneens in het Plopsa-theater de Samson en Gert kerstshow in première. De show vindt dit jaar voor het eerst plaats in het theater van Plopsaland De Panne. In de show krijgen Samson en Gert de opdracht om een bezoekje te brengen aan de kerstman, maar daarvoor moeten ze wel een lange weg afleggen…

Nieuwtjes

In de verschillende horecapunten, onder andere de chalet op het Dorpsplein, worden sinds kort ook wafellolly’s verkocht. De kostprijs bedraagt €2,75. We zijn ook nog eens langsgegaan op de werf van het subtropisch zwemparadijs dat begin 2015 opent en in Wickieland.

                         

Gerelateerd nieuws

Seppe Swysen is de premier van Plopsaland

27 mei 2014

De laatste Ketnet-fandag in Plopsaland De Panne

4 mei 2014

Plopsa organiseert opnieuw wedstrijd rond de ‘K3 bengeltjes’-weekends

22 augustus 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020