Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  "> Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  "> Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  ">

Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (28 september 2013)

Gepubliceerd op 28/09/2013 om 19:12

Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en ‘s avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!

15 jaar K3

De in 1998 opgerichte meidengroep K3 vierde gedurende drie weekends in september de 15e verjaardag van de groep. Rond 17u verzamelde iedereen rond de Kiosk op het Dorpsplein voor een passage van de grootste K3-hits.


heel wat bezoekers verzamelden rond de Kiosk voor K3

Nieuw in het park

Plopsaqua

Dorpsplein

Piratenzone

Wickieland

Foto's

Gerelateerd nieuws

Eerste editie fietstocht Plopsa-Classic op komst

20 februari 2019

Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

9 januari 2019

Lachen en spektakel tijdens Wiener Circus Nights in Plopsaland De Panne

24 juli 2016

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020