Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  "> Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  "> Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  ">

Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (28 september 2013)

Gepubliceerd op 28/09/2013 om 19:12

Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en ‘s avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!

15 jaar K3

De in 1998 opgerichte meidengroep K3 vierde gedurende drie weekends in september de 15e verjaardag van de groep. Rond 17u verzamelde iedereen rond de Kiosk op het Dorpsplein voor een passage van de grootste K3-hits.


heel wat bezoekers verzamelden rond de Kiosk voor K3

Nieuw in het park

Plopsaqua

Dorpsplein

Piratenzone

Wickieland

Foto's

Gerelateerd nieuws

Muzikale nocturnes met Bobo en Tjerk

12 augustus 2012

Plopsa-kerstparade trekt door centrum De Panne

24 december 2017

‘Samson en Gert kerstshow’ voor de tweede keer verlengd!

8 oktober 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020