Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  "> Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  "> Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en 's avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!  ">

Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (28 september 2013)

Gepubliceerd op 28/09/2013 om 19:12

Voor het derde weekend op rij kwamen Karen, Kristel en Josje ofwel K3 naar Plopsaland De Panne voor de festiviteiten in verband met hun 15e verjaardag. Opnieuw kwamen er duizenden bezoekers opdagen. Zij genoten een hele dag van de attracties en ’s avonds ook van een spetterend optreden van de meidengroep K3. En dat alles onder een stralend zonnetje!

15 jaar K3

De in 1998 opgerichte meidengroep K3 vierde gedurende drie weekends in september de 15e verjaardag van de groep. Rond 17u verzamelde iedereen rond de Kiosk op het Dorpsplein voor een passage van de grootste K3-hits.


heel wat bezoekers verzamelden rond de Kiosk voor K3

Nieuw in het park

Plopsaqua

Dorpsplein

Piratenzone

Wickieland

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne maakt zich klaar voor een zomer vol evenementen!

28 juni 2013

Plopsaland De Panne uitverkocht op 13 september 2015

10 september 2015

Succesvolle paasvakantie voor de Plopsa-parken

13 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020