Sinds zaterdag 23 maart is Holiday Park weer open. Die avond postten we een verslag met alle nieuwigheden op basis van de website Holly-Info. Gisteren zijn we zélf alle nieuwtjes gaan ontdekken in het park. Hier vind je dus een klein overzicht van alle nieuwigheden én een pak foto's!"> Sinds zaterdag 23 maart is Holiday Park weer open. Die avond postten we een verslag met alle nieuwigheden op basis van de website Holly-Info. Gisteren zijn we zélf alle nieuwtjes gaan ontdekken in het park. Hier vind je dus een klein overzicht van alle nieuwigheden én een pak foto's!"> Sinds zaterdag 23 maart is Holiday Park weer open. Die avond postten we een verslag met alle nieuwigheden op basis van de website Holly-Info. Gisteren zijn we zélf alle nieuwtjes gaan ontdekken in het park. Hier vind je dus een klein overzicht van alle nieuwigheden én een pak foto's!">

Foto’s van de nieuwigheden in Holiday Park!

Gepubliceerd op 03/04/2013 om 14:01

Sinds zaterdag 23 maart is Holiday Park weer open. Die avond postten we een verslag met alle nieuwigheden op basis van de website Holly-Info. Gisteren zijn we zélf alle nieuwtjes gaan ontdekken in het park. Hieronder vind je dus een klein overzicht van alle nieuwigheden én een pak foto’s!

Majaland
Majaland was de afgelopen maanden een echte bouwwerf, want er werd hard gewerkt aan een gloednieuw Maya-restaurant. Het restaurant heeft ook een terras met veel grote zonnebloemen, een nieuw toiletblok en een speeltuin die de naam ‘Spielplatz Majaland’ heeft gekregen.

Platz der Fontänen
Op de ‘Platz der Fontänen’ werd afgelopen maanden ook heel hard gewerkt. Het gebouw van de ‘Aquascope’ en de oude Plopsa-winkel is afgebroken, waardoor er een lege ruimte ontstond. Die werd opgevuld met het rode podium van Plopsaland De Panne waar iedere dag een show is met Maja de bij, Flip en Willie.

Tabalugas abenteuer
Ook bij ‘Tabalugas abenteuer’ heeft men niet stilgezeten. Het oude station moest plaats maken voor een nieuwe ingang, die de vorm van rotsen heeft. De boten die je doorheen de wondere wereld van het groene draakje brengen, hebben ook een nieuwe geluidsinstallatie gekregen.

Nieuwtjes
De ‘Superwirbel’, de gele achtbaan, was vandaag voor het eerst sinds de seizoensstart open. De achtbaan had wat last van winterperikelen. Sinds gisteren is ook de app ‘Expedition GeForce miles club’ beschikbaar in de App Store en bij Google Play. Aan de attractie hangt ook een bord waarmee je kan ‘inchecken’ in de attractie en zo ‘mijlen’ verdienen.

Voor een uitgebreider artikel met deze en andere nieuwtjes, kan de onderstaande foto’s bekijken of hier klikken.

Foto’s

Video’s

Gerelateerd nieuws

Holiday Park zet ook Spinning Barrels in de etalage

18 oktober 2014

Nieuwe kettingmolen in Holiday Park is gedecoreerd

19 september 2016

Holiday Park verwelkomt 2,5 miljoenste bezoeker

30 juli 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020