Tijdens het weekend van 7 en en 8 september is Plopsaland De Panne afgehuurd door respectievelijk 'TROS', de Nederlandse omroep, en 'Gamma', een Belgische doe-het-zelfzaak. Tijdens die dagen kan je enkel genieten van een dagje Plopsa met speciale tickets.  "> Tijdens het weekend van 7 en en 8 september is Plopsaland De Panne afgehuurd door respectievelijk 'TROS', de Nederlandse omroep, en 'Gamma', een Belgische doe-het-zelfzaak. Tijdens die dagen kan je enkel genieten van een dagje Plopsa met speciale tickets.  "> Tijdens het weekend van 7 en en 8 september is Plopsaland De Panne afgehuurd door respectievelijk 'TROS', de Nederlandse omroep, en 'Gamma', een Belgische doe-het-zelfzaak. Tijdens die dagen kan je enkel genieten van een dagje Plopsa met speciale tickets.  ">

Gamma en TROS vieren in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 26/06/2013 om 12:04

Tijdens het weekend van 7 en en 8 september is Plopsaland De Panne afgehuurd door respectievelijk ‘TROS’, de Nederlandse omroep, en ‘Gamma’, een Belgische doe-het-zelfzaak. Tijdens die dagen kan je enkel genieten van een dagje Plopsa met speciale tickets.

‘TROS’ ledendag op 7 september
De leden van de Nederlandse omroep ‘TROS’ worden op zaterdag 7 september verwacht in Plopsaland De Panne. De leden kunnen Plopsaland die dag betreden met tickets die aan een voodeelprijs van 12,50 euro kunnen worden aangekocht. Kinderen tot twee jaar komen er gratis in.

Op het programma staan ontmoetingen met de Plopsa-figuren, de programmamakers van ‘Zappsport’ en een vragenuurtje met de ‘TROS’-vertegenwoordigers. Als kers op de taart is er nog een optreden van K3 op de Kiosk. Tickets kunnen hier worden aangekocht.

20 jaar ‘Bompi’ op 8 september
Op zondag 8 september viert doe-het-zelfzaak ‘Gamma’ de 20ste verjaardag van hun reclamefiguurtje ‘Bompi’ in Plopsaland De Panne. Tickets voor deze dag zijn vanaf vandaag enkel te koop in de verkooppunten van ‘Gamma’ in België en dit voor slechts 10 euro per ticket, daar je normaal 29,99 euro betaald per persoon.

Ook op zondag 8 september kan je genieten van de attracties, het nieuwe Wickieland én een optreden van K3 op de Kiosk. Alle info vind je hier.

Gerelateerd nieuws

Een wisselvallig ‘K3 bengeltjes’-weekend

5 oktober 2012

Kerst met Ketnet in Plopsaland De Panne

29 december 2013

Herfstvakantie lokte 135.000 bezoekers naar Belgische Plopsa-parken

6 november 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020