Afgelopen weekend was Plopsaland De Panne afgehuurd door twee bedrijven. Op zaterdag 7 september hadden alleen de leden van omroeporganisatie TROS toegang tot het park en op zondag vierde doe-het-zelf keten Gamma de 20e verjaardag van reclamefiguur Bompi in het park. Beide dagen werden afgesloten door een spetterend optreden van K3."> Afgelopen weekend was Plopsaland De Panne afgehuurd door twee bedrijven. Op zaterdag 7 september hadden alleen de leden van omroeporganisatie TROS toegang tot het park en op zondag vierde doe-het-zelf keten Gamma de 20e verjaardag van reclamefiguur Bompi in het park. Beide dagen werden afgesloten door een spetterend optreden van K3."> Afgelopen weekend was Plopsaland De Panne afgehuurd door twee bedrijven. Op zaterdag 7 september hadden alleen de leden van omroeporganisatie TROS toegang tot het park en op zondag vierde doe-het-zelf keten Gamma de 20e verjaardag van reclamefiguur Bompi in het park. Beide dagen werden afgesloten door een spetterend optreden van K3.">

Gamma viert 20 jaar Bompi in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 08/09/2013 om 21:01

Afgelopen weekend was Plopsaland De Panne afgehuurd door twee bedrijven. Op zaterdag 7 september hadden alleen de leden van omroeporganisatie TROS toegang tot het park en op zondag vierde doe-het-zelf keten Gamma de 20e verjaardag van reclamefiguur Bompi in het park. Beide dagen werden afgesloten door een spetterend optreden van K3.

Op zondag 8 september was Plopsaland De Panne afgehuurd door doe-het-zelf keten Gamma. Die vierde in het park de 20e verjaardag van hun reclamefiguur Bompi. Op het programma stonden meet and greets, een spel waarbij een auto te winnen was en een spetterend optreden van Karen, Kristel en Josje van K3 op de Kiosk.

Nieuwtjes
In de Kiosk op het Dorpsplein hangt er sinds deze week nieuwe verlichting gehangen. Het gaat om een lange slinger die loopt vanuit de nok van het dak tot de ijzeren constructies aan de zijkant. Ook aan de rand van het dak is een gelijkaardige slinger bevestigd. De kleuren van de lampjes kunnen aangepast worden aan het nummer dat er gespeeld wordt.

Nog op het Dorpsplein, op de hoek van Mayaland en het pad dat leidt naar ‘Het bos van Plop’, staat sinds dit weekend een nieuw horecapuntje. Het gaat om een gezellige chalet waar allerlei visspecialiteiten te verkrijgen zijn.

Aan de rand van de grote baai in Wickieland zijn op de houten platformen, van waar je de mensen in ‘Wickie the battle’ kan natspuiten, voorzien van een anti slip-korrel. Op de stalen bogen tussen de verschillende themagedeeltes is er reclame voor Halloween bevestigd.

Foto’s

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Gerelateerd nieuws

Aziatisch pop-uprestaurant tijdens kerstvakantie in Plopsaland De Panne

4 december 2013

Sven Ornelis krijgt Walk of Fame-ster tijdens Nacht van de Abonnees

11 juni 2016

Plopsaland De Panne blijft vernieuwen!

20 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020