Gers Pardoel komt naar Plopsa Theater met concertreeks

Gepubliceerd op 06/10/2017 om 11:50

Het Plopsa Theater mag volgend voorjaar opnieuw een grote naam verwelkomen. Gers Pardoel zal met zijn Neemt Je Mee-tournee ook halt houden in het theater aan de Belgische kust.

De Nederlandse rapper staat op 17 februari 2018 op het podium van het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Het concert maakt deel uit van zijn nieuwe theatershow Gers Pardoel Neemt Je Mee, waarin hij zijn nieuwe album voorstelt. Aanwezigen worden getrakteerd op een combinatie van bekende hits en nummers die nog niet op de radio te horen zijn.

Gers Pardoel:
Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken voel ik mij dichterbij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal. Een show in het theater is één van mijn dromen.

Een ticket voor het concert kost 29,99 euro. Plopsa-abonnees en inwoners van de gemeenten De Panne, Veurne en Koksijde genieten van het voordeeltarief en mogen voor 22,50 euro naar binnen. Via de website van het Plopsa Theater kunnen tickets besteld worden.

Kan je er niet bij zijn in februari? Dan krijg je nog een herkansing op zaterdag 7 juli 2018 tijdens De Nacht van de Abonnees. 10.000 Plopsa-abonnementhouders kunnen die avond genieten van een optreden van Gers Pardoel en K3. Gratis tickets voor het exclusieve evenement zijn nu al verkrijgbaar.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Finale Miss België live op tv vanuit Plopsa Theater

5 december 2013

Jacques Vermeire krijgt plaats op Walk of Fame

2 november 2015

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater

23 december 2017

Nieuwigheden vlak voor de zomer in Plopsaland De Panne

14 juni 2018

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018

Plopsa heeft plannen voor tweede Maya de Bij-pretpark in Polen

5 juni 2018