Gers Pardoel komt naar Plopsa Theater met concertreeks

Gepubliceerd op 06/10/2017 om 11:50

Het Plopsa Theater mag volgend voorjaar opnieuw een grote naam verwelkomen. Gers Pardoel zal met zijn Neemt Je Mee-tournee ook halt houden in het theater aan de Belgische kust.

De Nederlandse rapper staat op 17 februari 2018 op het podium van het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Het concert maakt deel uit van zijn nieuwe theatershow Gers Pardoel Neemt Je Mee, waarin hij zijn nieuwe album voorstelt. Aanwezigen worden getrakteerd op een combinatie van bekende hits en nummers die nog niet op de radio te horen zijn.

Gers Pardoel:
Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken voel ik mij dichterbij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal. Een show in het theater is één van mijn dromen.

Een ticket voor het concert kost 29,99 euro. Plopsa-abonnees en inwoners van de gemeenten De Panne, Veurne en Koksijde genieten van het voordeeltarief en mogen voor 22,50 euro naar binnen. Via de website van het Plopsa Theater kunnen tickets besteld worden.

Kan je er niet bij zijn in februari? Dan krijg je nog een herkansing op zaterdag 7 juli 2018 tijdens De Nacht van de Abonnees. 10.000 Plopsa-abonnementhouders kunnen die avond genieten van een optreden van Gers Pardoel en K3. Gratis tickets voor het exclusieve evenement zijn nu al verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws

FOX zendt finale Miss België live uit

11 november 2015

Clouseau start nieuwe concerttournee in Plopsa Theater

21 februari 2017

Plopsa Theater krijgt nieuwe naam: Proximus Theater

1 oktober 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020