Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

Gepubliceerd op 12/06/2018 om 17:32

Na zijn spetterende optreden in een uitverkocht Plopsa Theater begin dit jaar, keert Gers Pardoel in 2019 terug naar De Panne. De Nederlandse rapper neemt het theater van Plopsaland op in zijn nieuwe tournee ‘Bijzonder’.

De nieuwe tournee gaat in november in première en houdt op 19 januari 2019 halt in Plopsaland De Panne. Net zoals tijdens ‘Gers Pardoel Neemt Je Mee’ – de vorige theatertour waarmee de rapper dit jaar nog in het Plopsa Theater stond – wil Gers met ‘Bijzonder’ de intieme sfeer van de theaters opzoeken.

Na zijn vorige tournee, waarmee hij ook het Plopsa Theater wist uit te verkopen, kan Gers Pardoel maar niet genoeg krijgen van het theater. De Nederlandse rapper, bekend van de hits ‘Ik Neem Je Mee’ en ‘Zo Bijzonder’ en van zijn deelname aan het populaire VTM-programma Liefde Voor Muziek, begeleidt het publiek in zijn nieuwste show bij een muzikale trip met leuke anekdotes en straffe verhalen.


Gers Pardoel begin dit jaar in het Plopsa Theater

Wie een kaartje wil bemachtigen, is er best snel bij. Het vorige optreden van Gers Pardoel in het Plopsa Theater was in een mum van tijd uitverkocht. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van het Plopsa Theater. De prijs van een standaardticket bedraagt 34 euro. Houders van een Plopsa FunCard genieten ook nu 25% korting per ticket. Meer informatie is te vinden op plopsa.be.

Voor Plopsa-abonnementhouders is er nog meer goed nieuws. Ook tijdens de exclusieve Nacht van de Abonnees op zaterdag 7 juli in Plopsaland De Panne, staat er een optreden van Gers Pardoel gepland. Daarnaast geeft ook K3 dan het beste van zichzelf. Abonnees kunnen hun gratis ticket online reserveren.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa-theater ontvangt Kustschlagerfestival in september

1 september 2014

Samson en Gert kerstshow in première in Plopsa-theater

21 december 2013

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019