Gert Verhulst doneert bloed in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 21/08/2015 om 16:47

Deze avond vond in Plopsaland De Panne een bloedinzameling plaats. Daarnaast kreeg Plopsa het certificaat van ‘Onderneming met een hart’ van het Rode Kruis.

Plopsaland De Panne verwelkomde deze avond heel wat bloeddonoren in de Foyer van het Plopsa Theater. Het park kon hiervoor rekenen op het enthousiasme van het personeel, maar ook een mooi aantal bezoekers toonden hun goed hart en besloten hun parkbezoek af te sluiten met een donatie. Na afloop kregen alle donoren een lekkere traktatie aangeboden door IJsboerke.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
We vinden het zeer belangrijk om als organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. We zijn dan ook trots op deze mooie opkomst en willen iedereen van harte bedanken!

Ook Studio 100-topman Gert Verhulst kwam bloed doneren na afloop van de Samson en Gert Zomershow die vandaag voor de laatste keer deze zomer plaatsvond in het Plopsa Theater. Samen met Ann Vanheste, burgemeester van gemeente De Panne, gaven ze het startschot voor de inzameling. Aansluitend werd het certificaat ‘Onderneming met een Hart’ overhandigd door Nele De Vos van het Rode Kruis Vlaanderen.

Gert Verhulst, CEO Studio 100:
Bloed geven is slechts een kleine moeite met een groots resultaat. We willen dan ook iedereen oproepen om bloed te blijven doneren. We zijn blij dat we met dit initiatief het goede voorbeeld kunnen geven en hopen van harte dat heel wat mensen zich aangesproken zullen voelen om hun steentje bij te dragen aan deze levensnoodzakelijke bloedinzamelingsacties.

Bron: persbericht Plopsa

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne pakt uit met interactieve smartphone applicatie

24 juli 2013

Plopsa nodigt alle burgemeesters uit voor de officiële opening van het Plopsa-theater

25 juni 2013

Plopsaland De Panne maakt plannen voor ‘opvolger’ Anubis The Ride

18 augustus 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020