Griezelen in Plopsaland De Panne op Halloween

Gepubliceerd op 31/10/2014 om 20:47

Het is weer herfstvakantie en dat wil zeggen dat Plopsaland De Panne volledig in het teken staat van Halloween. Wij namen vandaag, op Halloween zelf, een kijkje in het prachtig versierde park.

De hele herfstvakantie lang viert Plopsaland De Panne Halloween. Het vanuit de Verenigde Staten overgewaaide griezelfeest heeft al jaren een vaste stek op de evenementenkalender van het park. Plopsaland viert Halloween met een Piet Piraat Halloweenshow, een Ketnet-show, veel extra animatie en héél veel decoratie.

Zoals gewoonlijk is het park tijdens de Halloweenperiode prachtig versierd. Aan de ingang zijn witte doeken bevestigd, op het podium op het Kasteelplein staat weer een ketel pompoensoep en overal vind je pompoenen. Nieuw dit jaar is dat er op de Amika-weide een mannetje gevormd is met stro, banden en tuingereedschap. Op het Kasteelplein zijn verschillende plaatsen, waaronder het Samson-beeld, omwikkeld met doeken, wat vorig jaar niet het geval was. De grote deur aan de ingang van het park is dan weer het favoriete plekje van enkele spinnen.

The Thriller

Dit jaar staat er opnieuw een spookhuis in het park tijdens Halloween. Spookhuis The Thriller is een gratis, extra kermisattractie die opgesteld staat op het Dorpsplein, ter hoogte van de Kiosk.

Ketnet King Size on stage

Charlotte en Dempsey van Ketnet waren de afgelopen week te gast in het Plopsa Theater, waar ze iedere dag een leuke show gaven. Charlotte krijgt zoals gewoonlijk tijdens Ketnet King Size een gast over de vloer: Dempsey van Helden. Samen spelen ze spelletjes zoals De wilde wasmachine en Het snode snotspel en zingen ze en dansen ze op enkele Ketnet hits.

Plopsaqua

Enkele weken na het begin van de werken aan de typische Plopsa-geveltjes, zijn deze zo goed als afgewerkt. Vandaag werkt er gewerkt aan een eerste staalconstructie van een speeltuin in de buitenzone. Er is vandaag ook een tent geplaatst over het buitenbad.

Nieuw in het park

Ploptuin

Kasteelplein

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne bouwt nieuw stationsgebouw voor Plopsa Express

14 december 2018

Picknickzone vervangt De Vleermuis in Plopsaland De Panne

9 januari 2018

‘ROX’ krijgt eigen zone in Plopsaland De Panne!

13 januari 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020