Griezelen met Ketnet Halloween in Plopsaland

Gepubliceerd op 09/10/2007 om 19:51

Niets zo prettig en spannend als een potje lekker griezelen met familie of vrienden. Daarom nodigt Ketnet alle kids uit voor een weekendje bibberen en beven in Plopsaland De Panne.

Op 27 en 28 oktober viert Ketnet daar namelijk Halloween samen met Piet Piraat en zijn kornuiten! Eindeloos enge spookhuizen, akelig knappe animatie, een muzikaal vuurwerk, bibberbangelijke nocturnes en een megafijn optreden van de Ketnet Band!

Op 27 en 28 oktober brengt Ketnet Plopsaland De Panne in de ban van spoken en pompoenen! De bezoekers kunnen er hun hartje ophalen in een echte Halloween-sfeer. Aan de vele griezelig gezellige stalletjes op het Dorpsplein kunnen ze hapjes proeven of zich laten schminken. Maar er is ook een heuse spokenjacht door het hele park, waarmee de kinderen spannende prijzen kunnen winnen.

En er valt nog veel meer spannends te beleven

Zo nemen Piet Piraat en zijn kornuiten de bezoekers mee op sleeptouw tijdens een ijzingwekkend Halloween-avontuur in de Piet Piraat Halloween Show. En wie is er dapper genoeg om zich in de twee grote spookhuizen op het Dorpsplein te wagen. Maar dé grote schrik voor de bezoekers zijn toch wel de vele griezels die op spookachtige manier door het park waren en op elk moment voor je neus kunnen staan…

En nog straffer: de bezoekers kunnen tijdens het Ketnet Halloween Weekend niet alleen superlang van de attracties genieten (het park blijft speciaal voor Ketnet open tot 20u!), ze kunnen er ook een geweldig optreden bijwonen van de Ketnet Band. Een muzikaal vuurwerk sluit de dag in ware Halloweenstijl af. Om kippenvel van te krijgen!

Na het Ketnet Halloween Weekend bibbert Plopsaland nog een weekje langer verder met Piet Piraat en zijn kornuiten. De spookhuizen, de animaties en de spokenjacht zorgen nog tot en met 4 november voor die bibberbangelijke Halloweensfeer…

Praktische informatie

Het toegangstarief bedraagt 22 euro voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Kinderen kleiner dan 1 meter krijgen gratis toegang. Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen in het postkantoor aan 21 euro/ticket. De NMBS biedt zijn reizigers voordelige formules toegang+vervoer aan. Alle animaties en shows zijn in de toegangprijs inbegrepen.

bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Extreme nieuwe achtbaan Plopsaland sneller dan Anubis The Ride

1 november 2019

Bouw Plopsa Hotel bereikt hoogste verdieping

15 juli 2019

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020