Grootste Sinterklaas Parade trekt door Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 27/11/2015 om 15:41

Op 28 en 29 november heeft Plopsaland De Panne opnieuw een verrassing voor haar bezoekers in petto. Voor het eerst ontvangt Plopsaland de Grootste Sinterklaas Parade van België!

28 en 29 november bereikt het Sinterklaasfeest een hoogtepunt in Plopsaland De Panne. Dit weekend komt de bekende Sinterklaas Parade, die vorige jaren halt hield in onder andere Roeselare en Sint-Truiden, voor het eerst naar het Plopsa-park aan de Belgische Kust.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
We zijn enorm blij dat we dit kunnen aanbieden aan onze bezoekers. Het is een leuke extra bovenop alle andere animatie die voorzien wordt tijdens de Sint Weekends!

Net zoals tijdens de andere Sint Weekends heeft Plopsaland De Panne immers een goedgevuld programma en leuke animatie klaar voor zijn bezoekers. Zo wordt iedereen uitgenodigd om Sinterklaas en zijn Pieten feestelijk te begroeten tijdens hun intrede in het park (13u). Aansluitend vindt de superspannende Grote Zwarte Pieten Show plaats in het Plopsa Theater (13u30 en 14u30).

Daarbovenop biedt Plopsaland dit weekend dus ook nog de Sinterklaas Parade aan. De feeëriek verlichte stoet, die bestaat uit verschillende praalwagens en maar liefst 99 vrolijke Zwarte Pieten, gaat van start om 16u30 en trekt vervolgens bij valavond doorheen het hele park. Elk kind krijgt bij het verlaten van het park tenslotte nog een zakje met lekkers mee naar huis!

Plopsa Indoor Hasselt uitverkocht

Komende zondag, 29 november, is Plopsa Indoor Hasselt uitverkocht. Het indoorthemapark zal dan dus enkel toegankelijk zijn voor bezoekers met een speciaal ticket, verkregen bij de organisatie die het park afhuurt. Voorverkooptickets en abonnementen zijn niet geldig. Zaterdag 28 november is Plopsa Indoor Hasselt wel voor iedereen toegankelijk.

Extra maatregelen

Daarnaast is er nog een belangrijk bericht voor alle bezoekers. Als gevolg van het verhoogde dreigingsniveau naar niveau 3, heeft Plopsa besloten de waakzaamheid in de Belgische parken te verhogen. Hoewel er absoluut geen aanwijzingen zijn voor terreur in de parken, zullen bagage, (rug)zakken en grote (hand)tassen aan een verstrengde toegangscontrole onderworpen worden. “Aan de bezoekers willen we dan ook vriendelijk vragen spontaan hun medewerking aan deze controle te verlenen”, zegt CEO Steve Van den Kerkhof in een persbericht.

De maatregel geldt zowel voor Plopsaland De Panne en het aangrenzende waterpark Plopsaqua De Panne als voor Plopsa Indoor Hasselt, en wordt gehandhaafd zolang de dreiging op niveau 3 blijft.

Bron: persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa maakt nieuwe concepttekeningen bekend

5 maart 2013

Folders en plattegronden Plopsa-parken volledig in het nieuw

27 maart 2018

Belgische Plopsa-parken behalen nieuw bezoekersrecord tijdens kerstvakantie

4 januari 2016

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

14 november 2018

UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne