Grote namen op Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 26/08/2015 om 10:03

Op woensdagen 9, 16, 23 en 30 september verwelkomt Plopsaland De Panne opnieuw het Kustschlagerfestival. Het grootste muziekfestival van de kust programmeert met onder andere Dana Winner, Laura Lynn, Willy Sommers en Sandra Kim opnieuw grote namen.

Vier woensdagen lang een pretparkbezoek combineren met de beste schlagers van eigen bodem: dat is het succesvolle recept van het intussen traditionele Kustschlagerfestival. Het festival is ondertussen al aan z’n 6e editie toe. Op 9, 16, 23 en 30 september kunnen liefhebbers van het betere Vlaamse lied een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne én genieten van een meer dan 3 uur durende artiestenparade. Onder andere Willy Sommers, Wendy Van Wanten, Laura Lynn en Dana Winner tekenen present.

Dieter Bruneel, organisator:
Dit is al het zesde jaar op rij dat we het Kustschlagerfestival organiseren. Het is duidelijk een formule die werkt, want ook dit jaar gaat de ticketverkoop bijzonder snel. Vooral senioren vinden hun weg naar het evenement. Voor velen van hen is het een nostalgisch dagje uit naar Plopsaland waar ze hun favoriete artiesten live aan het werk kunnen zien. Wij bieden de sfeer van een echt festival met het comfort van een concert, een unieke combinatie.

De optredens gaan door in het Plopsa Theater en starten om 14u. Wie een ticket heeft kan voorafgaand vanaf 10u het park betreden. Aan de kassa op de dag zelf kost een ticket 20 euro, maar wie vooraf online bestelt betaalt slechts 16 euro per dag. Voor die prijs geniet je naast het pretparkbezoek ook een hele namiddag lang van drie topartiesten. Het is ook mogelijk om vooraf iets te eten. Plopsa FunCard-houders en inwoners van De Panne, Veurne, Koksijde en Nieuwpoort genieten van een fikse korting.

Programma

Op woensdag 9 september komen Paul Bruna, Sandra Kim en Luc Steeno langs. Een week later, op woensdag 16 september, is het de beurt aan Paul Bruna, Paul Severs en Laura Lynn. Paul Bruna, Danny Fabry en Dana Winner zijn op woensdag 23 september van de partij. De vierde woensdag, 30 september, treden Paul Bruna, Willy Sommers en Wendy Van Wanten op.

Plopsa Theater

De komende maanden programmeert het Plopsa Theater nog enkele andere grote namen.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Onder de noemer ‘voor elk wat wils’ hebben we ook dit jaar gekozen voor een zeer gevarieerd programma. Op 18 september ontvangen we De Romeo’s met een unieke theatervoorstelling. Later volgen nog de opnames van de MENT TV Vlaamse Top 10, een indrukwekkend concert van Arno én de hitkomedie Een Perfect Huwelijk. Samson en Gert sluiten ook dit theaterjaar af met hun Kerstshow.

Ook 2016 wordt een veelbelovend theaterjaar. Jacques Vermeire werd als eerste aan de kalender toegevoegd met z’n nieuwe zaalshow Veel Vijven en Zessen op 1 april. De komende dagen en weken worden daar nog grote namen aan toegevoegd.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Will Tura krijgt eigen ster op de Walk of Fame van Plopsa

28 oktober 2014

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

K3 onthult drie nieuwe sterren op Walk of Fame

26 april 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020