Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

Gepubliceerd op 12/10/2016 om 19:57

Het is oktober, dus maken de Plopsa-parken zich stilaan klaar voor Halloween. In elk Plopsa-park valt er de komende weken iets speciaals te beleven.

Naar goede gewoonte staat Halloween in oktober en begin november centraal bij Plopsa. Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt krijgen bezoek van Piet Piraat en zijn vrienden, Plopsa Indoor Coevorden van Wickie de Viking en in Plopsa Coo komen de dino’s op bezoek. Holiday Park is het buitenbeentje en maakt Halloween extra griezelig.

Plopsaland De Panne

Van 15 oktober tot en met 6 november staat Plopsaland De Panne helemaal in teken van Halloween. Het pretpark wordt omgetoverd tot een griezelplek op kinderformaat en pakt uit met tal van schrikwekkende halloweenspecials en -shows.

Halloween met Piet Piraat

De aftrap van het halloweenfeest in Plopsaland wordt gegeven door Piet Piraat. De piraat neemt samen met Berend Brokkenpap of Stien Struis alle kleine griezelfans mee op avontuur in de knotsgekke halloweenshows. Deze liveshows gaan door in het Plopsa Theater op 15, 16, 22, 29 en 30 oktober en op 5 en 6 november.

Ketnet Halloween nocturnes

In de herfstvakantie zorgt Ketnet ervoor dat er gegriezeld kan worden in Plopsaland De Panne. Tijdens de weekdagen, van 31 oktober tot en met 4 november, slaat Ketnet z’n tenten op in Plopsaland De Panne voor een nieuwe editie van de succesvolle Ketnet Halloween nocturnes.

Op deze dagen staat er onder andere een meet and greet met de Helden en de personages van Nachtwacht op het programma en kunnen bezoekers genieten van de Bumba Show. Bovendien is het park extra lang geopend, tot 19u! De attracties blijven open tot sluitingstijd zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden. Om het plaatje compleet te maken, worden de nocturnes afgesloten met een spetterend optreden van de KetnetBand en een betoverend vuurwerk.

Bestel hier jouw voordelige Plopsaland-tickets met 8 euro korting per persoon!

Plopsaqua De Panne

Ook Plopsaqua De Panne maakt zich klaar voor een schitterende halloweenperiode, want tijdens de herfstvakantie is het park alle dagen open van 10u tot 20u! In het allereerste waterpretpark van Plopsa, dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt, neemt Wickie de Viking de bezoekers mee op avontuur. De adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier, het overdonderende stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang!

Wickie de Viking trakteert en geeft 6 euro korting per ticket! Bestel ze hier.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt wordt naar aanleiding van Halloween in een schrikwekkend kleedje gestoken. Tijdens de herfstvakantie kunnen bezoekers er een hele week lang terecht om zich uit te leven op één van de 25 binnen- en buitenattracties in een schitterend halloweendecor. Stoere piraten overmeesteren het indoorpark en bezorgen alle moedige jongens en meisjes een onvergetelijk halloweenfeest!

Halloween met Piet Piraat

Naast de griezelleuke animatie en activiteiten zijn er elke dag liveshows gepland. Naast de dagelijkse Bumba Show geeft Piet Piraat tijdens de weekdagen van de herfstvakantie, van 31 oktober tot en met 4 november, het beste van zichzelf tijdens een superspannende halloweenshow!

Bestel je tickets nu al online! Je bespaart niet alleen tijd aan de ingang van het park, je bespaart nu tijdelijk ook 6 euro per ticket! Ga naar de ticketshop.

Plopsa Indoor Coevorden

Gedurende twee weken baadt het mooiste indoorpretpark van Nederland in halloweensfeer. Het pretpark hult zich van 17 oktober tot en met 30 oktober in een schrikwekkend kleedje en pakt uit met griezelleuke randanimatie.

K3-optreden

De aftrap van Halloween in Plopsa Indoor Coevorden wordt op 17 oktober gegeven met een spetterend optreden van K3. Marthe, Klaasje en Hanne veroveren de hartjes van alle bezoekertjes die worden uitgenodigd luidkeels met hen mee te zingen.

Halloween met Wickie

Van 17 tot en met 30 oktober neemt Wickie De Viking alle Plopsa-fans mee op avontuur tijdens de spannende Wickie Show! De bezoekers worden dan ook uitgenodigd om Plopsa Indoor Coevorden te bezoeken in hun engste halloweenoutfit om samen mee te griezelen met hen. Net zoals vorige jaren wordt er bovendien een heuse letterspeurtocht georganiseerd. Een leuke zoektocht waarmee de bezoekers iedere dag kans maken op een jaarkaart voor Plopsa Indoor Coevorden.

Geniet van het K3-optreden en het park met 5 euro korting! Bestel hier jouw tickets met promocode ‘DRIE’.

Plopsa Coo

Dinoween

Plopsa Coo, het Plopsa-park gelegen in de Belgische Ardennen, viert van zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november voor de tweede maal Dinoween. De parkrangers van Plopsa Coo hebben hebben er alles aan gedaan om het leukste halloweenfeest ooit te vieren: het park baadt in een vrolijk halloweenkleedje en het programma is mooi gevuld met Dino Magic Shows en een heuse Dino Party!

Er is maar één probleem: de dinosaurussen zijn verdwenen! Waarschijnlijk zijn ze gevangen door de heksen die verzot zijn op magische soep van dino-eieren. De bezoekers worden meegezogen in een spannend kat-en-muisspel met de parkrangers, heksen en dinosaurussen.

Benieuwd? Zo ging het er vorig jaar aan toe tijdens de eerste editie van Dinoween!

Halloween Nocturnes

Op zaterdag 29 oktober en 5 november kan er extra lang worden gegriezeld tijdens de Halloween nocturnes. Deze zaterdagen is het park langer geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow aan de voet van de watervallen en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond wat zorgt voor de perfecte afsluiter van een griezelige halloweendag in Plopsa Coo!

Klik hier en geniet nu van 10 euro (!) korting per ticket!

Holiday Park

Rocking Halloween

Rocking Halloween is hét grootste halloweenevent in de regio! Gedurende vier spannende dagen met extra lange openingstijden (10u tot 22u, op 31 oktober tot 23u) en een spectaculair vuurwerk, beleven bezoekers een nooit geziene Halloween! Zaterdagen 15, 22 en 29 oktober en maandag 31 oktober wordt het Duitse Plopsa-park getransformeerd tot een gekkenhuis boordevol zombies en psychopaten die bezoekers kunnen ontmoeten in drie huiveringwekkende scarezones, de Zombie Factory, Virus Attack en de lugubere Camp Sonnenschein.

Hier lees je meer over de invulling van Rocking Halloween.

Kids Halloween

Het halloweenseizoen bezorgt natuurlijk niet alleen de volwassen fans een onvergetelijke ervaring tijdens de vele Rocking Halloween dagen, maar ook voor jonge Holiday Park-bezoekers zijn heel wat leuke en spannende belevenissen voorzien. Van 8 oktober tot en met 1 november wordt het hele park ondergedompeld in een griezelige, maar tegelijk ook gezellige en vrolijke halloweensfeer. Ontelbare pompoenen en onverwachte verrassingen schuilen achter elke hoek!

Aanvullend op het vaste showprogramma, kunnen de jongste gasten genieten van een speciale interactieve Halloweenshow. Maya, Kiki en de Pompoenkoning entertainen de kinderen met spelletjes waaraan iedereen kan deelnemen. Halloween wordt dus een echt festijn voor de kleine spookjes!

Gebruik de promocode ‘ZOMBIE’ en betaal nu slechts 20 euro per ticket! Bestel jouw tickets hier. Wil je vaker naar Holiday Park? Koop dan een jaarkaart, ze zijn nu tijdelijk verkrijgbaar in een mooi geschenkdoosje!

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Geen fast-pass in de Plopsa-parken

10 juni 2013

Bounty Tower in Holiday Park verkocht

14 oktober 2014

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020