Halloween in Plopsaland De Panne gestart met Nachtwacht Show

Gepubliceerd op 14/10/2018 om 20:18

In Plopsaland De Panne werd dit weekend de aftrap gegeven van de halloweenperiode. Het park ontvangt de komende weken onder andere de Nachtwacht, De Pompoenkoning en Ketnet. Hoogtepunt zijn de eerste Scare Nights.

Halloween in Plopsaland De Panne wordt dit jaar een mix van het bekende concept, aangevuld met enkele nieuwigheden. Tijdens de herfstvakantie loopt tegelijk met Ketnet Halloween de eerste editie van de Halloween Scare Nights: het horrorevenement met spookhuizen voor 16+. Uiteraard blijft Halloween in Plopsaland geschikt voor jong en oud: zo ging dit weekend de Nachtwacht Show in première.

Nog drie weekends lang staan Wilko, Vladimir en Keelin van de Nachtwacht op het podium van het Plopsa Theater voor hun eerste eigen show. Die neemt hen en het publiek mee naar het kerkhof van Schemermeer, waar vreemde geluiden voor onrust zorgen. De geluiden zouden afkomstig zijn van Cadaver: een verschrikkelijk monster dat de Nachtwacht zal proberen te verslaan.

Lees ook: Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

De Nachtwacht Halloween Show is nog ieder weekend tot en met 4 november te zien in Plopsaland De Panne. Iedere zaterdag en zondag staan er twee shows op het programma. Fans kunnen de drie Nachtwacht-leden ontmoeten tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes in de herfstvakantie.

Naast de Nachtwacht speelt ook de Pompoenkoning een belangrijke rol tijdens de halloweenperiode. Hij staat nog tot begin november klaar om bezoekers te ontmoeten. Bovendien brengt hij tijdens de herfstvakantie zijn vrienden Urzula de heks, Larz de vampier en Gummie de mummie mee.

Van 29 oktober tot 2 november schakelt het park een versnelling hoger met de Scare Nights. Voor het eerst pakt Plopsaland uit met twee spookhuizen – Freak Circus en Camping ‘t Zonnetje – die bezoekers de stuipen op het lijf zullen jagen. De spookhuizen komen in een afgesloten gebied, dat enkel voor bezoekers vanaf 16 jaar toegankelijk zal zijn. Het park blijft op deze dagen voor het eerst tot 22u open.

Plopsa Hotel

Enkele weken geleden is de bouw van het langverwachte Plopsa Hotel begonnen. Op het stuk grond tussen Plopsaqua, de ingang van Plopsaland en de De Pannelaan wordt momenteel gegraven ter voorbereiding van de ondergrondse parking voor hotelgasten. In het luxueuze hotel is plaats voor 117 kamers, een restaurant, twee bars en een theater. De opening staat gepland voor 2020.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Kasteelplein

Kermisplein

Wizzy en Woppy-zone

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

27 april 2017

Rachel ‘Oma Plopsa’ Lammens (93) overleden

28 september 2017

KV Oostende start voetbalseizoen in Plopsaland De Panne

31 augustus 2015

Plopsaland De Panne bouwt nieuw stationsgebouw voor Plopsa Express

14 december 2018

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights
UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Majaland Kownaty

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne