Het is herfstvakantie en dat wil zeggen dat Plopsaland De Panne volledig in het teken staat van Halloween! Honderden pompoenen, tientallen spookjes en heel wat extra animatie bezorgden de bezoekers een griezelleuke dag in het park. We zijn 31 oktober dan wel al voorbij, toch zakten er heel wat mensen af naar het pretpark aan de kust voor een dagje griezelplezier.    "> Het is herfstvakantie en dat wil zeggen dat Plopsaland De Panne volledig in het teken staat van Halloween! Honderden pompoenen, tientallen spookjes en heel wat extra animatie bezorgden de bezoekers een griezelleuke dag in het park. We zijn 31 oktober dan wel al voorbij, toch zakten er heel wat mensen af naar het pretpark aan de kust voor een dagje griezelplezier.    "> Het is herfstvakantie en dat wil zeggen dat Plopsaland De Panne volledig in het teken staat van Halloween! Honderden pompoenen, tientallen spookjes en heel wat extra animatie bezorgden de bezoekers een griezelleuke dag in het park. We zijn 31 oktober dan wel al voorbij, toch zakten er heel wat mensen af naar het pretpark aan de kust voor een dagje griezelplezier.    ">

Halloween in Plopsaland De Panne op z’n best!

Gepubliceerd op 01/11/2013 om 23:18

Het is herfstvakantie en dat wil zeggen dat Plopsaland De Panne volledig in het teken staat van Halloween! Honderden pompoenen, tientallen spookjes en heel wat extra animatie bezorgden de bezoekers een griezelleuke dag in het park. We zijn 31 oktober dan wel al voorbij, toch zakten er heel wat mensen af naar het pretpark aan de kust voor een dagje griezelplezier.

Wanneer de dagen korter worden en het ’s avonds vroeger donker wordt, ontwaken de Pompoenkoning en Graaf Dracula. Ze zakken dan af naar Plopsaland De Panne om de bezoekers kennis te laten maken met de eeuwenoude traditie van Halloween…

Decoratie

Waar Plopsa tijdens Halloween graag mee uitpakt, is de decoratie. Over heel het park werden honderden pompoenen en tientallen spookbeeldjes verspreid. Bovendien zijn alle beelden voorzien van een laagje stof en spinnenwebben.

Extra animatie en shows

Doorheen de dag staat er heel wat extra animatie op het programma. Plopsaland voegde twee nieuwe activiteiten toe aan zijn Halloween-programma. Op het Dorpsplein is er ‘Serafien is boos’ en op het Kasteelplein is er een dolkomisch duo ‘Ron en John’. Net zoals vorig jaar kan je op het Kasteelplein kijken naar een spektakel met een tiental heksen en op drie verschillende plaatsen in het park kan je op de foto met Graaf Dracula.

Naar jaarlijkse gewoonte staan Piet Piraat en Berend Brokkenpap klaar in het Plopsa-theater met een leuke show boordevol liedjes en grappen. Ook de kandidaten van het Ketnet-programma ‘Wie wordt Junior 2013?’ zakten deze herfstvakantie af naar Plopsaland De Panne. Twee uur lang kon je met hen op de foto en ’s avonds stonden ze samen met de KetnetBand op de Kiosk voor een spetterend optreden. Als afsluiter was er een muzikaal vuurwerk op het Dorpsplein.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Piratenzone

Foto's

Gerelateerd nieuws

Oude en nieuwe evenementen in Plopsaland De Panne

16 februari 2015

20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

16 november 2017

Club Brugge viert Sinterklaas in Plopsaland De Panne

28 november 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020