Halloween voor jong en oud in Holiday Park

Gepubliceerd op 28/10/2018 om 15:18

Holiday Park presenteert deze maand voor het tweede jaar op rij de Halloween Fright Nights. Na het overdonderende succes van vorig jaar, introduceert het park een nieuw spookhuis in circusthema.

Enkele jaren geleden besliste Holiday Park om tijdens de halloweenperiode – naast Kids Halloween – ook een event te organiseren met oog op een iets oudere doelgroep. Met 95.000 bezoekers braken de Halloween Fright Nights vorig jaar een absoluut record. Daarom investeert het park verder in het evenement, met dit jaar onder andere een extra nocturne op 3 november.

Daarnaast krijgen bezoekers van Holiday Park dit jaar een nieuw spookhuis voorgeschoteld. In Freak Circus treffen bezoekers een failliet circus aan in een verlaten gebouw. In de hoop opnieuw te kunnen optreden, proberen de artiesten verschillende experimenten uit op voorbijgangers… Voor dit spookhuis werd de wachtrij van de Anubis Free Fall Tower omgebouwd tot vervallen verblijfplaats van het circus.

Lees ook: Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

Bovendien hebben ook enkele populaire spookhuizen van de voorbije jaren opnieuw de deuren geopend: Zombie Factory bij Sky Scream, Titty Twister in het Pfälzer Dorf en Camp Sonnenschein vlakbij de drop van Expedition GeForce. Verder staat er op het programma ook een optreden van de band Crossfire met aansluitend een vuurwerkshow op het Platz der Fontänen. De Fright Nights in Holiday Park vinden nog plaats op 31 oktober en 3 november.

Uiteraard vergeet Holiday Park de jongste bezoekers niet. Speciaal voor hen is er de Pompoenkoning, die samen met Holly te zien is in een show in het nieuwe Holiday Indoor Theater. Net zoals de voorbije jaren baadt het park opnieuw in halloweensfeer dankzij honderden pompoenen, strobalen en aangepaste muziek. Aan de ingang van het park verwelkomen drie reusachtige pompoenen in Studio 100-thema de bezoekers.

Ook Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met spookhuizen tijdens Halloween. Tijdens de Scare Nights verwelkomt het park voor het eerst bezoekers vanaf 16 jaar in een afgesloten gebied waar twee spookhuizen staan. De spookhuizen in Plopsaland zijn geopend van 29 oktober tot 2 november, telkens van 18u tot 22u.

Nieuw in het park

Holiday Indoor

Pfälzer Dorf

Sky Fly-zone

Foto's

Gerelateerd nieuws

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Holiday Park-achtbaan wordt opgebouwd in Eifelpark

12 maart 2017

Holiday Park maakt zich klaar voor een topseizoen!

13 maart 2014

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights
UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne