Hartverwarmende weken in Winter Plopsaland!

Gepubliceerd op 09/12/2014 om 15:23

Op zaterdag 13 december opent Winter Plopsaland in De Panne opnieuw zijn deuren. Het themapark is vanaf dan tot het einde van de kerstvakantie gehuld in een magische kerstsfeer met tal van nieuwe extra activiteiten.

Van 13 december tot 4 januari 2015 kunnen bezoekers genieten van een feeërieke wintersfeer in Winter Plopsaland. Met duizenden twinkelende lichtjes, honderden versierde kerstbomen, knisperende kampvuren… wordt Plopsaland De Panne gedurende drie weken weer omgetoverd in een schitterend winterwonderland.

Vanaf 20 december staan in het programmaboekje ook talrijke shows en optredens die helemaal passen in de meest sfeervolle periode van het jaar: shows van Dansende Engelen, Speelgoedsoldaatjes, Kerstelfjes, een Ijsprinses en een Vuurspuwer. Daarnaast is het mogelijk om de Kerstman op zijn troon te bezoeken of om een foto te nemen in zijn slede met echte rendieren! Als afsluiter van de dag genieten de bezoekers van een feeërieke Winterparade. Naast de bekende attracties kunnen de Plopsa-fans zich uitleven op extra winterse attracties: het Spiegelpaleis Santa’s Mirror Palace (nieuw), het Boobytrap Hotel (terug van weggeweest) en een schaatspiste!


(foto: Plopsa)

Ketnet Kerst

Tussen Kerst en nieuw (26 tot 30 december) wordt Ketnet Kerst gevierd. Het park is dan geopend tot 20u. Ketnet-wrappers Sien en Sander én het gloednieuwe Ketnet Koor nodigen iedereen uit om mee te zingen met de mooiste kerstliedjes tijdens het Ketnet Kerstconcert. Met liedjes als Kerstkriebels, Rudolf het leuke rendier, Frosty de Sneeuwman, Vrolijk Kerstfeest, Jingle Bells, Oh denneboom, Bakje vol met stro en nog veel meer wensen zij iedereen een warme kerstperiode toe. Het Ketnet Kerstconcert is er iedere dag om 17u30 en 18u30 in het Plopsa Theater (op 30 december om 16u30 en 17u30).

Van 20 tot 29 december (behalve op 24 en 25 december) speelt in het Plopsa Theater voor het tweede jaar op rij de Samson en Gert Kersthow. Tickets voor de Kerstshow zijn apart verkrijgbaar, de toegang tot Winter Plopsaland is inbegrepen.

Gerelateerd nieuws

Mooi weer lokt 10% meer bezoekers naar Plopsaland De Panne

8 mei 2016

Plopsaland De Panne is weer open!

31 maart 2013

Plopsaland De Panne gaat z’n winterslaap in…

22 december 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020