Heidi maakt opwachting in Holiday Park met evenement

Gepubliceerd op 25/07/2015 om 13:40

Vandaag maakt Heidi haar opwachting in Holiday Park. Het Duitse Plopsa-park ontvangt het meisje uit de bergen met een evenement. Bovendien kan je haar vanaf nu ook dagelijks ontmoeten in het park.

Nadat Heidi begin dit seizoen haar intrede maakte als parkfiguur in Plopsaland De Panne en vorig weekend met de herthematisatie van een attractie in Plopsa Coo, is nu Holiday Park aan de beurt. Het park organiseert vandaag, zaterdag 25 juli 2015, een evenement rond het meisje uit de Zwitserse bergen. Heidi zal vanaf vandaag ook dagelijks in het park te zien zijn als parkfiguur.

Tijdens het evenement, dat de naam Grüezi, Heidi (Nederlands: Welkom, Heidi) kreeg,  lijk je je even niet in Duitsland maar in Zwitserland te bevinden, want de hele dag door zijn er in Holiday Park verschillende extra activiteiten, waaronder alpenhoornblazers en geitjes. Daarnaast krijgen de eerste 500 kinderen die het park betreden, het nieuwe Heidi Magazine.

Heidi werd afgelopen weekend door een familie (zie foto) die een wedstrijd had gewonnen, afgehaald in het Zwitserse Heididorp en naar Holiday Park gebracht voor haar feestelijke intrede vandaag.

Sinds februari is de animatieserie van Heidi te zien op VTM KZOOM, in Duitsland is het programma sinds april te zien op kinderzender KiKA.

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Plopsa investeert 12,5 miljoen euro in parken

21 maart 2014

Plopsa wil bod doen op ‘Air Force One’

15 mei 2013

Holiday Park stelt zone rond Sky Scream bijna volledig open

6 juli 2014

Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

9 januari 2019

Nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel tonen kamers vol Studio 100-details

7 januari 2019

Plopsa-parken maken toegangsprijzen 2019 bekend

7 januari 2019