Heidi The Ride haalt eerste internationale award binnen

Gepubliceerd op 27/09/2017 om 19:36

Plopsa heeft bij de uitreiking van de European Star Awards vijf prijzen in ontvangst mogen nemen. Eén daarvan is voor de nieuwe achtbaan Heidi The Ride in Plopsaland De Panne.

Heidi The Ride viel in de prijzen in de categorie Beste nieuwe achtbaan van Europa. Daar eindigde de baan op plaats 7. Het is de eerste award voor de begin dit jaar geopende houten achtbaan van Plopsaland De Panne.

In de categorie Beste familiepark ging de zevende plaats naar Plopsaland De Panne. Plopsaqua, het waterpark van Plopsaland, staat voor het eerst in de top 10 van Europa’s beste waterparken. Holiday Park mag zich dan weer het vijfde beste themapark met minder dan 1 miljoen bezoekers noemen.

De Grote Golf, de disk’o coaster van Plopsaland De Panne, eindigde op een 9e plaats bij de Beste familie-attracties. Opvallend is dat Expedition GeForce niet in de top 10 van Beste stalen achtbanen van Europa staat. Eerder deze maand haalde de mega coaster van Holiday Park nog de hoogste plaats in dezelfde categorie bij Amerikaanse awards.

De European Star Awards – een intitiatief van een Duits pretparkmagazine – werden al voor de zesde keer uitgereikt. Dat gebeurde afgelopen maandagavond tijdens een awardshow op de Euro Attractions Show in Berlijn. De rangschikking wordt bepaald op basis van de mening van pretparkexperts uit Europa.

Gerelateerd nieuws

‘Fiesta Latina’ houdt Holiday Park langer open

9 juli 2013

Inwoners Haßloch beslissen over Plopsa-zwembad

24 mei 2016

Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties

7 april 2019

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020