Het nieuwe ‘PlopsaFUN magazine’ is er!

Gepubliceerd op 27/06/2013 om 12:52

Eind juni, de zomervakantie staat voor de deur. Daarom krijgen alle Plopsa-abonnees binnenkort een nieuw ‘PlopsaFUN magazine’ in de bus. Het magazine staat boordevol leuke spelletjes, foto’s en informatie. Wij haalden er de opmerkelijkste en leukste dingen uit.

Plopsa-parken
Voor Plopsaland De Panne worden vooral de nieuwigheden (Wickieland en Plopsa-theater) gepromoot. Ook de zomerevenementen komen aanbod. In Plopsa Indoor Coevorden wordt vooral de nieuwe K3-buitenzone, het Koning Willem-Alexanderplein, in het licht gezet.

Middenin het boekje staat een leuk spelletje. In het spelletje moet je Wickie en Halvar helpen, want zij zijn op zoek naar een grote schat in Plopsa Coo. Maar opgelet! Je moet eerst de zeven attracties én Vreselijke Sven trotseren! Lukt het jou om de schat te vinden? De zomernocturnes in Holiday Park, ‘Fiesta Latina’, komen ook aan bod.

Verzamel alle Plopsa-stickers!
Vanaf nu kan je leuke Plopsa-stickers verzamelen! Bij aankoop vanaf tien euro in een Plopsa-winkel of -restaurant krijg je leuke stickers die je in het enige echte Plopsa-stickerboek kan kleven! Het stickerboek is in de winkels te koop voor vijf euro.

Nieuw logo voor Holiday Park
Begin vorig jaar kreeg het logo van Holiday Park een grondige make-over. Het logo werd ‘verplopsat’: een skyline van het park, een coastertrack en de naam van het park in een mooi lettertype. Onder de parknaam stond in de eerste versie van het logo de naam ‘Plopsa’, maar dat werd vervangen door ‘Pfalz’, de regio waarin het park zich bevindt.

Gerelateerd nieuws

Plopsa investeert 8 miljoen euro in een voor Europa unieke achtbaan (persbericht)

26 augustus 2013

Holiday Park-achtbaan wordt opgebouwd in Eifelpark

12 maart 2017

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020