Het wordt een gezellige winter bij Plopsa!

Gepubliceerd op 25/11/2012 om 16:27

De Plopsa-figuren maken zich klaar voor de gezelligste winter ooit. ‘Winter Plopsaland’ staat synoniem voor een park met meer dan honderd kerstbomen, duizenden lichtjes en leuke kerstanimatie. Ook Plopsa Indoor Hasselt deelt in deze fantastische kerstsfeer met een speciale Kabouter Klus-kerstshow.

Plopsaland De Panne
Vanaf 8 december wordt Plopsaland De Panne omgetoverd tot ‘Winter Plopsaland’. Met meer dan honderd kerstbomen, duizenden lichtjes, kampvuren, animatie en feeërieke muziek zal Plopsaland De Panne meer dan ooit schitteren, net als de Plopsa-figuren die voor de gelegenheid hun winteroutfit aantrekken.

Terwijl de bezoekers zich laten onderdompelen in de magische kerstsfeer kunnen ze genieten van de talloze binnen- en buitenattracties en van de magische ontmoetingen, ook met de Kerstman in zijn kersthuis. Vanaf 22 december wordt het ruime attractieaanbod nog uitgebreid met een ijspiste en de achtbaan ‘Crazy Coaster’. Op het programma van het ‘Groot theater’, dat dan aan zijn laatste shows bezig is, staat de Dobus-kerstshow waarin Dobus op zoek gaat naar zijn kerstcadeautje.

Van 26 tot en met 30 december geeft Dobus even de fakkel door aan Ketnet en Mega Mindy. De bezoekers kunnen dan in het ‘Groot theater’ genieten van de wervelende show ‘Ketnet Kerst’ met Charlotte en vijf finalisten van ‘Junior Eurosong’ van de voorbije tien jaar. Als klap op de vuurpijl is ook Mega Mindy op deze dagen van de partij met een eigen Kerstshow. Deze vijf leuke winterdagen worden afgesloten met een spetterend vuurwerk.

‘Winter Plopsaland’, van 8 tot 31 december (elk weekend en op 24 en 31 december) en van 2 tot 6 januari met Dobus en van 26 tot 30 december met Mega Mindy en de ‘Ketnet Kerst’-show. Plopsaland De Panne is gesloten op 25 december en op 1 januari.

Plopsa Indoor Hasselt
In Plopsa Indoor Hasselt is het altijd mooi weer. Ontvlucht de koude en ga naar het leukste indoorpark van België om er magische kerstkriebels te beleven. Ontdek alle attracties en geniet van de spannende kerstshow met Kabouter Klus. Kabouter Klus is heel druk bezig om zich voor te bereiden op het grote kerstfeest. Hij heeft al veel lekkere kerstkoekjes gebakken. En wat hoort er nog meer bij Kerst dan koekjes? Ja, juist, pakjes! Maar er zit een heel ondeugend pakje bij. Wie kan Kabouter Klus vertellen waarom het pakje zo stout is?

Kerst met Kabouter Klus, van 22 december tot 6 januari. Plopsa Indoor Hasselt is geloten op 25 december en op 1 januari.

Gerelateerd nieuws

Ontwijk de regen in Plopsa Indoor Hasselt!

10 januari 2013

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Mama’s krijgen gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal!

25 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020