Het zomerse PlopsaFUN-magazine is er!

Gepubliceerd op 17/07/2014 om 18:47

Alle Plopsa-abonnees ontvangen vier keer per jaar het PlopsaFUN-magazine. In het magazine wordt onder andere gesproken over de Suske en Wiske avonturendagen in Plopsa Coo en de rondleidingen achter de schermen.

In het PlopsaFUN-magazine van juli staan zoals altijd weer heel wat foto’s van evenementen zoals Fiësta Latina, de Prinsessia-dagen en de K3 Weekends in Plopsaland De Panne. Ook wordt er aandacht besteedt aan Plopsaqua en Sky Scream.

Suske en Wiske avonturendagen

In het gedeelte over Plopsa Coo wordt gesproken over de Suske en Wiske avonturendagen in het park. Op zaterdag 23 en zondag 24 augustus vindt dat evenement voor de eerste keer plaats. Het is niet de eerste keer dat er een evenement van een niet-Studio 100 figuur in een Plopsa-park plaatsvindt; denk maar aan het Kaatje fanweekend en de twee tv-evenementen in Holiday Park.

Achter de schermen

Sinds begin juni kan je in Plopsaland De Panne deelnemen aan een rondleiding achter de schermen. Nadat eerder bekend gemaakt werd dat dat ook deze maand kan, wordt nu ook duidelijk dat de rondleidingen ook in augustus zullen plaatsvinden. Voor 7,50 euro (abonnees) of 15 euro (niet-abonnees) kan je tijdens elk weekend deelnemen aan de rondleiding.


Gerelateerd nieuws

Eerste tarieven voor Plopsa-parken in 2018 nu online

16 november 2017

Zomer boordevol evenementen bij Plopsa

16 juli 2015

Extra nocturnes in 2019 in Plopsaland en Plopsaqua De Panne

30 oktober 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020