Holiday Indoor met 7 nieuwe attracties geopend in Holiday Park

Gepubliceerd op 06/08/2018 om 19:16

Eind juli zijn in Holiday Park in één klap 7 nieuwe attracties geopend voor bezoekers. Holiday Indoor is het eerste overdekte themagebied van het Duitse Plopsa-park en draait rond drie verschillende figuren.

Heidi, Tabaluga en Mia & me hebben elk hun eigen hoek in de indoorzone. Eén van de meest opvallende attracties is Mia’s Elfenvlucht: een attractie die veel gelijkenissen vertoont met De Vliegende Fietsen, maar een stuk pittiger is. De Dierenmolen – zoals we die kennen uit Plopsaland De Panne – vormt de hoofdattractie van het gezellige Zwitsers dorpje van Heidi.

Na het verdwijnen van bootvaart Tabaluga’s Avontuur, heeft het groene draakje sinds de opening van Holiday Indoor op zaterdag 21 juli opnieuw een eigen attractie in het park. Tabaluga’s Achtbaan is een achtbaan voor de hele familie die je meeneemt op een tochtje doorheen het besneeuwde Groenland. Tijdens de rit raas je langs beelden die oplettende bezoekers kunnen herkennen uit de verdwenen rondrit die vorig jaar afgebroken werd.

Met Holiday Indoor kreeg het Plopsa-park in Duitsland er twee nieuwe podia bij. Naast de achtbaan ligt het knusse theater waar je – aan de voet van een bergdorpje – dagelijks de nieuwe show met Heidi, Maya, Wickie en Mia kan meemaken. Mia (het hoofdpersonage uit Mia & me) is overigens het eerste face-character in een Plopsa-park.

Het nieuwe gebied zorgt niet alleen voor een uitbreiding van het attractieaanbod, ook het horeca-assortiment werd vergroot. Nieuw in het park zijn zalm en ribbetjes, beide verkrijgbaar bij de Alpen Grill. Ook Flammkuchen – te vinden links van Holiday Indoor – zijn nieuw in het aanbod. Daarnaast is het aantal braadworstkraampjes vergroot.

Holiday Indoor – gelegen aan het Platz der Fontänen bij de ingang van Holiday Park – is geopend sinds 21 juli. Nog tot en met 9 september is het dagelijks open tot 18u.

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

Holiday Park plant ‘Holiday Indoor’ met 7 nieuwe attracties

25 juli 2017

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Holiday Park presenteert nieuwe shows bij start pretparkseizoen

8 april 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020