Holiday Park beloont tipgevers van vernieling Wickie-beeld

Gepubliceerd op 01/05/2018 om 19:35

Holiday Park en de Duitse politie zijn op zoek naar mensen die informatie hebben over de vernieling van een beeld afgelopen weekend. Het park wil getuigen belonen met een gratis jaarabonnement.

Zaterdag beschadigden vandalen het beeld van Wickie de Viking op een rotonde vlakbij de snelwegafrit van Haßloch. Samen met Maya de Bij wees Wickie bezoekers van Holiday Park sinds enkele jaren de weg richting het park. Het beeld werd hardhandig losgebroken uit de verankering. Daarna kwam het bovenstuk in een gracht even verderop terecht, waar het een dag later werd gevonden.

Holiday Park diende een klacht in wegens het vernielen van privé-eigendommen. Intussen is de politie een onderzoek gestart en vraagt het getuigen om zich te melden. Wie afgelopen zaterdagnacht iets gezien heeft in de buurt van de rotonde, kan contact opnemen met de lokale politie van Haßloch. Holiday Park beloont de tipgever die de onderzoekers naar de dader(s) leidt met twee Plopsa GoldCards ter waarde van 149,99 euro per stuk: goed voor een jaar lang onbeperkte toegang tot alle Plopsa-parken, inclusief voorsteekpas voor Holiday Park.

Kabouter Plop

Het is niet de eerste keer dat Plopsa te maken krijgt met vandalen die het gemunt hebben op beelden. Begin april 2010 werd een beeld van Kabouter Plop gestolen nabij Plopsa Indoor Coevorden. Het stond daar als promotie voor het nieuwe overdekte themapark dat op het einde van die maand opende. Eén dag voor de opening van het park dook het beeld terug op. Ook toen werden tipgevers met abonnementen beloond.

Dit seizoen verwelkomt het Duitse Plopsa-park Heidi, Tabaluga en Mia & me in een gloednieuw indoor themagebied. In Holiday Indoor komen zeven attracties, waaronder een Tabaluga-achtbaan. Een openingsdatum werd nog niet bekend gemaakt.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Holiday Park Fanday: nieuwe kettingmolen en meer

17 oktober 2015

Veel nieuwtjes op de seizoensstart van Holiday Park!

23 maart 2013

Inwoners Haßloch kiezen niet voor Plopsa-zwembad

13 juli 2016

Plopsaqua Hannuit-Landen: bouw start in voorjaar 2019

15 oktober 2018

Halloween in Plopsaland De Panne gestart met Nachtwacht Show

14 oktober 2018

Laura Lynn gehuldigd op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

3 oktober 2018

UitgelichtBeleef Halloween in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Nachtwacht Halloween

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne