Holiday Park gooit Halloween over andere boeg

Gepubliceerd op 18/09/2015 om 18:56

Holiday Park pakt volgende maand voor het eerst uit met een extra griezelig Halloweenevenement. Het park volgt de trend die al enkele jaren aanwezig is in de pretparken en pakt uit met Scare Zones en spookhuizen.

Wie dit jaar een bezoek plant aan Holiday Park tijdens Halloween bereidt zich maar best voor op een stevige portie griezelen. Holiday Park opent twee Scare Zones en twee spookhuizen. Het park volgt hiermee de trend die al enkele jaren in de pretparkenwereld gaande is.

Op 10, 17, 23, 24, 30 en 31 oktober en 1 november wordt Holiday Park omgetoverd tot het bangelijkste park aller tijden. Tot 17u is de Pompoenkoning baas van het park tijdens Rocking Kids Halloween. Van 17u tot 23u is er Scary Rocking Halloween en zijn de speciale zones en spookhuizen geopend. Op drie zaterdagen zijn er Special Editions.

Rocking Kids Halloween

Rocking Kids Halloween is er voor de jongere bezoekers van Holiday Park. ’s Ochtends wordt je verwelkomd door de Pompoenkoning aan de ingang van het park. Ook Maya de Bij is helemaal in de sfeer van Halloween. In de namiddag is er op het Platz der Fontänen de show Maja und der Kürbis (Nederlands: Maya en de pompoen). Het park zal helemaal bezaaid zijn met pompoenen en strobalen.

Scary Rocking Halloween

Vanaf 17u schakelt het Halloweengebeuren een versnelling hoger. Vanaf dan zijn alle +16-jarigen welkom in de twee speciale Scare Zones in het park. In elk van die zones is er een spookhuis. Het spookhuis Virus Attack, volgens het verhaal een verlaten ziekenhuis, bevindt zich in de wachtrij van attractie Anubis Free Fall Tower aan het fonteinenplein.

In de Sky Scream-zone is er het spookhuis Zombie Factory. Het verhaal achter dat spookhuis is dat er vroeger auto’s gebouwd werden, maar dat de geest van de automonteurs nog steeds in het gebouw hangt…

Rocking Halloween Special Editions

Op zaterdagen 17, 24 en 31 oktober zijn er de zogenaamde Special Editions met iedere avond een concert van een liveband, een Halloween Parade en vuurwerk. Op 17 oktober is er een eerbetoon aan AC/DC, op 24 oktober hoor je de beste rockmuziek van de jaren 80 en op Halloween zelf, 31 oktober, wordt je getrakteerd op muziek van een Rammstein-coverband.

Speciaal voor Rocking Halloween lanceerde Holiday Park ook een nieuwe website: www.rockinghalloween.com.

Gerelateerd nieuws

Holiday Park klaar voor griezelig Rocking Halloween

28 september 2016

Holiday Park past logo opnieuw aan

26 januari 2017

Holiday Park verwelkomt 70% meer bezoekers

26 april 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020