Holiday Park klaar voor griezelig Rocking Halloween

Gepubliceerd op 28/09/2016 om 18:34

Vanaf 8 oktober is het weer zover: dan start het halloweenseizoen in Holiday Park. Sinds vorig jaar gooit het park het evenement over een andere boeg en is het nog griezeliger geworden dan het al was.

De griezeligste periode van het jaar is bijna aangebroken. Alle Plopsa-parken maken zich klaar voor Halloween. Met uitzondering van Plopsa Coo en Holiday Park doen alle parken dat met een Studio 100-figuur.

Plopsaland De Panne viert Halloween met Piet Piraat (weekends 15/10 tot 6/11) en Ketnet (31/10 tot 4/11), Plopsa Indoor Hasselt met Piet Piraat (31/10 tot 4/11) en Plopsa Indoor Coevorden met Wickie (15/10 tot 30/10). In Plopsa Coo zal de tweede editie van Dinoween, Halloween tussen de dinosaurussen, plaatsvinden van 29 oktober tot 6 november.

Kids Halloween in Holiday Park

Holiday Park kiest voor een combinatie van Halloween voor kinderen en een extreem griezelig event voor +16-jarigen. Kids Halloween vindt dagelijks plaats van 8 oktober tot 1 november. Op 31 oktober kiest het Duitse Plopsa-park resoluut voor de griezeligere variant Rocking Halloween.

Tijdens Kids Halloween ligt het park bezaaid met pompoenen, honderden strobalen en vriendelijk ogende spookjes. Bovendien is er een interactieve Halloweenshow met Maya de Bij, Kiki (uit de Duitse Maya Show) en de Pompoenkoning.


Rocking Halloween

Spookhuizen tijdens Rocking Halloween

Op vier avonden schakelt Holiday Park een versnelling hoger met Rocking Halloween, het grootste halloweenevenement in de regio van het park. De Pompoenkoning en de spookjes worden vanaf 17u het park uitgejaagd door zombies, monsters en andere horrorfiguren.

Rocking Halloween deed in 2013 z’n intrede in het park. Vorig jaar werd het evenement inhoudelijk volledig overhoop gegooid en werden de twee scare zones Zombie Factory en Virus Attack geopend. Dit jaar komt daar nog een derde bij: Camp Sonnenschein. Deze spookhuizen zijn geschikt voor bezoekers vanaf 16 jaar.

En dat is nog niet alles: om de avond op gepaste wijze af te sluiten, is er een optreden van zombieband Crossfire (15, 22 en 29 oktober) of John Diva (31 oktober) met aansluitend een vuurwerkspektakel. Het volledige programma vind je hier.

Wil je erbij zijn? Bestel dan nu jouw tickets via holidaypark.de! Klik hier en geniet van 5 euro korting per ticket tijdens Halloween.

Gerelateerd nieuws

Holiday Park maakt zich klaar voor een ‘Rocking Halloween’

7 oktober 2013

Plopsa investeert 12,5 miljoen euro in parken

21 maart 2014

Plopsa maakt meer details bekend over Sky Scream

11 februari 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020