Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

Gepubliceerd op 19/08/2019 om 19:58

Tijdens de Halloween Fright Nights pakt Holiday Park uit met een nieuwigheid: spookhuis Death Cove. Dat blijkt uit foto’s van een nieuw naambord dat onlangs werd opgehangen.

Bezoekers van Holiday Park kunnen dit najaar uitkijken naar een extra spookhuis tijdens de Halloween Fright Nights. In Death Cove maken ze kennis met kapitein Blackfish en zijn bemanning die uit zijn op de schat van Death Cove. Tijdens hun poging om de schat te stelen, zijn ze veranderd in zombies met maar één missie: de schat zo goed mogelijk bewaken.

Voor de nieuwe zogenaamde ‘maze’ wordt de voormalige wachtrij van de Wickie Splash omgebouwd. Met de opbouw is onlangs al van start gegaan.

Lees ook: Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties

De ingang van Death Cove is al zichtbaar (foto: CoasterWorld)

Holiday Park onthulde het nieuws onlangs op haar website. Daar wordt ook duidelijk dat de spookhuizen en scare zone van afgelopen jaar behouden blijven. Het gaat om spookhuizen Freak Circus, Titty Twister en Camp Sonnenschein en de scare zone nabij Sky Scream: Bubble Factory.

De Halloween Fright Nights in Holiday Park vinden plaats op zes dagen tussen 12 oktober en 2 november. Bezoekers van de spookhuizen dienen minstens 16 jaar te zijn. Voor jongere bezoekers organiseert het park Kids Halloween met onder meer de Pompoenkoning.

Gerelateerd nieuws

Antwerpse Plopsa-tram onderweg naar Holiday Park

19 juli 2017

Holiday Park plant ‘Holiday Indoor’ met 7 nieuwe attracties

25 juli 2017

Holiday Park Fanday: nieuwe kettingmolen en meer

17 oktober 2015

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties