Holiday Park maakt evenementenkalender bekend

Gepubliceerd op 16/03/2015 om 16:23

Sinds vandaag staat de nieuwe evenementenkalender van Holiday Park volledig online. Het park pakt uit met het nieuwe evenement Summer Xmas en met een griezeligere Halloween dan de voorbije jaren.

De evenementenkalenders van de Plopsa-parken in België en Nederland waren al een tijdje bekend. Op die van Holiday Park was het nog wachten tot vandaag. Het park plaatste een overzicht van de evenementen op haar website.

Voorjaars- en zomerevenementen

Net zoals vorig jaar krijgt Maya De Bij een eigen evenement. Op 4, 5, 6 en 7 juni vindt Majas sonnenschönes Frühlingsfest plaats. Het evenement speelt zich vooral af in Majaland, waar er aangepast entertainment voorzien is.

Holiday Park heeft, net zoals Plopsaland De Panne, deze zomer verschillende themanocturnes. Op 8 augustus en 5 september vinden de Carneval Brazil nocturnes plaats tot 22u30. Het extra aanbod zal vermoedelijk vergelijkbaar zijn met dat van vorige zomer.

Van 10 tot 23 augustus viert het park Summer Xmas: Kerstmis in de zomer. In het park zal er dan een ware kerstsfeer heersen. Er staat ook een heuse kerstparade op het programma. Op 14, 15, 21 en 22 augustus zijn het park en de attracties tot 22u30 geopend en wordt de dag afgesloten met live-muziek en vuurwerk.


Rocking Halloween is dit jaar extra griezelig (foto: Plopsa)

Najaarsevenementen

Ook Wickie De Viking is dit jaar weer van de partij. Tijdens het Wikingerfest, dat zijn hoogtepunt kent in het Wikingerdorf rond de Wickie Splash, vinden er op 12 en 13 september vikinggerelateerde shows en optredens plaats.

Eén van de paradepaardjes onder de evenementen is dit jaar Rocking Halloween. Het park pakt het evenement anders aan dan de vorige jaren en springt mee op de kar van het heftigere Halloween in pretparken. Wie op 10, 17, 23, 24, 30 of 31 oktober of op 1 november een bezoekje plant aan Holiday Park kan maar beter niet bang zijn van een flinke dosis horror. Vanaf 21u heerst er in de twee ‘scare zones’ Zombie Factory und Virus Attack een ware horrorsfeer. Beide zones zijn vanaf dan enkel toegankelijk voor +16 jarigen. Op 17, 24 en 31 oktober is het park trouwens geopend tot 23u en zijn er live optredens en een concert tot middernacht.

De evenementen en shows staan onder voorbehoud van wijzigingen.

Gerelateerd nieuws

Holiday Park-achtbaan wordt opgebouwd in Eifelpark

12 maart 2017

Holiday Park beloont tipgevers van vernieling Wickie-beeld

1 mei 2018

Halloween voor jong en oud in Holiday Park

28 oktober 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020