Holiday Park maakt openingsdatum beachzone bekend

Gepubliceerd op 17/02/2017 om 12:04

Er wordt momenteel nog druk gebouwd aan de nieuwste toevoeging van Holiday Park; de beachzone, maar het park maakte wel al een openingsdatum bekend. De zone zal toegankelijk zijn vanaf de seizoensstart.

In een antwoord op de vraag van een fan van Holiday Park op Facebook over de opening van de beachzone, reageert het park dat die zone samen met het park op zaterdag 8 april 2017 opent. The Beach zal dus toegankelijk zijn vanaf de seizoensstart, bij het begin van de Duitse paasvakantie.

Dat is drie maanden vroeger dan voorzien. Bij de bekendmaking van de plannen voor de Holiday Beach Club (zoals de zone toen nog zou gaan heten) in oktober, werd gesproken over een opening tijdens de zomervakantie.


The Beach in aanbouw

De nieuwe zone zal bestaan uit drie mechanische attracties, een speeltuin, een horecapunt en toiletblok. Van die drie attracties zijn er twee nieuwe in aanbouw: een jetski-attractie van Zierer (naam: Beach Rescue) en een draaimolen met boten van Metallbau Emmeln, geïnspireerd op De Eendjes (naam: Fischerboote). De derde attractie is de Lighthouse Tower uit 2006.

Eerder deze week postte Holiday Park enkele foto’s van de decoratie in de zone en de boten van de jetski-attractie. Vorige maand kregen we ook al een nieuwe visual te zien, waarop de nieuwe zone uiteraard centraal staat.

Gerelateerd nieuws

Holiday Park pakt in 2014 uit met gloednieuwe achtbaan!

26 augustus 2013

Bouw Sky Fly in Holiday Park nu echt begonnen

17 juni 2015

Holiday Park maakt evenementenkalender bekend

16 maart 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020