Holiday Park maakt zich op voor een nieuw seizoen!

Gepubliceerd op 14/02/2013 om 06:51

Het is bijna 23 maart: de seizoensstart voor Holiday Park! Holly-Info pakte vandaag uit met het programma voor het komende pretparkseizoen.

Holiday Park is dit jaar open van zaterdag 23 maart tot donderdag 31 oktober.

Vernieuwingen
Er werd de afgelopen maanden veel geïnvesteerd in verschillende decoratieve verbeteringen, zoals het nieuwe station bij ‘Tabaluga’s abenteuer’ en de verharding van de wegen bij de wildwaterbaan ‘Donnerfluss’ en Europas beste stalen achtbaan ‘Expedition GeForce’.

Een nieuw restaurant
Het nieuwe themagedeelte ‘Majaland’, dat op 26 juni vorig jaar opende, krijgt een gloednieuw restaurant. Het restaurant zal helemaal omgeven zijn door reuzegrote zonnebloemen.

Nieuwe shows
Net zoals vorige jaren zijn er ook dit jaar leuke shows in Holiday Park. Twee meer dan vorig jaar zelfs! De ‘Lady fakir show’, de vernieuwde versie van de ‘Sapa inka’-show zegmaar, is een show met reptielen, dans en vuur met een exotisch tintje. In het ‘Festival der tiere (Festival van de dieren) laten honden, katten en kippen zich van hun beste kant zien.

Ook nieuw: Maya en Flip krijgen een eigen show: de ‘Majas geburtstagparty’ (Maya’s verjaardagsfeest). Ze gaan er samen met de bezoekers dansen en zingen!

En ook de enige waterstuntshow van Europa is er weer bij. Tabaluga en Lassie staan er dit jaar in de kijker. De shownaam wordt wel lichtjes aangepast: ‘Klappe, action: Hollywood spectacular’ wordt de nieuwe naam van de show is een spectaculaire stuntshow met veel acrobatische en indrukwekkende acts op het water.

Evenementen
Tijdens de zomermaanden zijn er zes ‘Summernights’ gepland. Holiday Park blijft dan open tot 22u30. De ‘Fiesta latina’ zorgt ervoor dat je het park kan ontdekken in het donker!

Ook de Pompoenkoning komt dit jaar naar Holiday Park. Eind oktober is het dus weer griezeltijd met ‘Happy Halloween’.

Gerelateerd nieuws

Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen

20 mei 2018

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

‘Fiesta Latina’ houdt Holiday Park langer open

9 juli 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020