Holiday Park neemt gloednieuwe reclamespot op

— Gepubliceerd op 22/06/2017 om 21:22 —

Binnenkort zal er een nieuwe reclamespot voor Holiday Park gelanceerd worden. De opnames daarvoor vonden afgelopen week plaats onder een stralende zon.

Voor de eerste keer sinds de overname door Plopsa werd er afgelopen dinsdag een reclamespot opgenomen in Holiday Park. Op verschillende plaatsen in het park werden beelden gemaakt die binnenkort in commercials gebruikt kunnen worden.

Er werd gefilmd in onder andere Majaland, bij de Wickie Splash en tijdens de waterskishow. Uiteraard zullen ook de gloednieuwe attracties in de dit jaar geopende zone The Beach in de spot te zien zijn.

Sebastien Momerency, Creative & Marketing Director Plopsa Group:
We hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk de sfeer van het park, het attractieaanbod en de figuren in beeld te brengen.

De slotscène werd opgenomen op het Platz der Fontänen met de figuren in de hoofdrollen en de verfrissende fonteinen op de achtergrond. Onder andere Wickie de Viking, Maya de Bij, Holly en de nieuwe mascottes Heidi en Peter laten samen met enkele kinderen tientallen ballonnen op. Een filmpje daarvan is te vinden op de Facebookpagina van Holiday Park.

Voor de productie van de commercial werkte Plopsa samen met het bedrijf DB Video uit Aartselaar. Eerder waren zij ook verantwoordelijk voor onder andere de captatie van De Vlaamse Top 10 in het Plopsa Theater en de reclamespots van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt in 2015.

De nieuwe reclamespot voor Holiday Park zal exclusief te zien zijn op Facebook en YouTube. Het is de eerste keer dat Plopsa volledig inzet op online verspreiding van een spot.

UPDATE (30 juni 2017)
De reclamespot werd gisteren onthuld in de nieuwe vlog van Plopsa en is hieronder te bekijken.

Foto's en video

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Zaterdag eerste Viva Brasil Summernight in Holiday Park

28 juli 2014

Plopsa investeert 12,5 miljoen euro in parken

21 maart 2014

Bouw Sky Fly in Holiday Park nu echt begonnen

17 juni 2015

Opening Majaland Kownaty uitgesteld: Plopsa-park opent pas in najaar

12 april 2018

Holiday Park presenteert nieuwe shows bij start pretparkseizoen

8 april 2018

PAW Patrol-figuren komen naar Plopsa Indoor Hasselt voor fanweekend

5 april 2018