Holiday Park neemt gloednieuwe reclamespot op

Gepubliceerd op 22/06/2017 om 21:22

Binnenkort zal er een nieuwe reclamespot voor Holiday Park gelanceerd worden. De opnames daarvoor vonden afgelopen week plaats onder een stralende zon.

Voor de eerste keer sinds de overname door Plopsa werd er afgelopen dinsdag een reclamespot opgenomen in Holiday Park. Op verschillende plaatsen in het park werden beelden gemaakt die binnenkort in commercials gebruikt kunnen worden.

Er werd gefilmd in onder andere Majaland, bij de Wickie Splash en tijdens de waterskishow. Uiteraard zullen ook de gloednieuwe attracties in de dit jaar geopende zone The Beach in de spot te zien zijn.

Sebastien Momerency, Creative & Marketing Director Plopsa Group:
We hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk de sfeer van het park, het attractieaanbod en de figuren in beeld te brengen.

De slotscène werd opgenomen op het Platz der Fontänen met de figuren in de hoofdrollen en de verfrissende fonteinen op de achtergrond. Onder andere Wickie de Viking, Maya de Bij, Holly en de nieuwe mascottes Heidi en Peter laten samen met enkele kinderen tientallen ballonnen op. Een filmpje daarvan is te vinden op de Facebookpagina van Holiday Park.

Voor de productie van de commercial werkte Plopsa samen met het bedrijf DB Video uit Aartselaar. Eerder waren zij ook verantwoordelijk voor onder andere de captatie van De Vlaamse Top 10 in het Plopsa Theater en de reclamespots van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt in 2015.

De nieuwe reclamespot voor Holiday Park zal exclusief te zien zijn op Facebook en YouTube. Het is de eerste keer dat Plopsa volledig inzet op online verspreiding van een spot.

UPDATE (30 juni 2017)
De reclamespot werd gisteren onthuld in de nieuwe vlog van Plopsa en is hieronder te bekijken.

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

Holiday Park kondigt nieuwe attracties aan tijdens fanday

30 oktober 2017

‘Fiësta Latina’-nocturnes vallen in de smaak bij Holiday Park-bezoekers

14 augustus 2013

Holiday Park viert de zomer met eerste Party Summernight

13 juli 2017

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019