Holiday Park opent indoorgebied voor het eerst tijdens de winter

Gepubliceerd op 20/09/2019 om 17:58

Holiday Park verwelkomt dit jaar ook bezoekers tijdens de winter. Van november tot maart kunnen bezoekers voor het eerst terecht in het overdekte Holiday Indoor.

Voor het eerst zijn dit jaar ook tijdens de winterperiode bezoekers welkom in Holiday Park. Het Duitse Plopsa-park zet van november tot maart ieder weekend en tijdens schoolvakanties de deuren open van Holiday Indoor: het overdekte themagebied dat begin dit jaar officieel ingehuldigd werd.

Naast de attracties in Holiday Indoor kunnen bezoekers ook genieten van meet and greets met Maya de Bij, Heidi, Wickie de Viking en Mia (van Mia & me). Tijdens de kerstvakantie wordt het park versierd met tientallen kerstbomen en komt de Kerstman op bezoek.

Lees ook: Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties

In Holiday Indoor staan 3 Studio 100-figuren centraal. Heidi heeft er haar eigen bergdorpje met een speeltuin, in Tabaluga’s Achtbaan maak je een spannende rit door de wereld van het gelijknamige figuurtje en in de elfenwereld van Mia & me gaan bezoekers de hoogte in in Mia’s Elfenvlucht. Holiday Indoor telt in totaal zo’n 7 attracties.

Holiday Indoor is geopend tijdens de weekends van 9 november tot en met 28 maart en tijdens de volledige kerstvakantie (21 december tot en met 6 januari) en wintervakantie (15 februari tot en met 23 februari), telkens van 10:30 tot 17:00 uur. Tickets gaan 9,99 euro kosten voor kinderen en volwassenen.

De opening van Holiday Indoor tijdens de winter moet er mee voor zorgen dat Holiday Park op termijn jaarlijks 1 miljoen bezoekers verwelkomt. Volgend jaar opent het park de vernieuwde rapid river onder de naam Dino Splash, later wordt de Wickie-zone uitgebreid met 2 nieuwe attracties: een disk’o coaster en splash battle. Over enkele jaren moet er ook een hotel staan. De Plopsa Group investeert de komende jaren zo’n 25 miljoen euro in het park.

Gerelateerd nieuws

Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen

20 mei 2018

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019

Holiday Park plant ‘Holiday Indoor’ met 7 nieuwe attracties

25 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties