Holiday Park opent indoorgebied voor het eerst tijdens de winter

Gepubliceerd op 20/09/2019 om 17:58

Holiday Park verwelkomt dit jaar ook bezoekers tijdens de winter. Van november tot maart kunnen bezoekers voor het eerst terecht in het overdekte Holiday Indoor.

Voor het eerst zijn dit jaar ook tijdens de winterperiode bezoekers welkom in Holiday Park. Het Duitse Plopsa-park zet van november tot maart ieder weekend en tijdens schoolvakanties de deuren open van Holiday Indoor: het overdekte themagebied dat begin dit jaar officieel ingehuldigd werd.

Naast de attracties in Holiday Indoor kunnen bezoekers ook genieten van meet and greets met Maya de Bij, Heidi, Wickie de Viking en Mia (van Mia & me). Tijdens de kerstvakantie wordt het park versierd met tientallen kerstbomen en komt de Kerstman op bezoek.

Lees ook: Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties

In Holiday Indoor staan 3 Studio 100-figuren centraal. Heidi heeft er haar eigen bergdorpje met een speeltuin, in Tabaluga’s Achtbaan maak je een spannende rit door de wereld van het gelijknamige figuurtje en in de elfenwereld van Mia & me gaan bezoekers de hoogte in in Mia’s Elfenvlucht. Holiday Indoor telt in totaal zo’n 7 attracties.

Holiday Indoor is geopend tijdens de weekends van 9 november tot en met 28 maart en tijdens de volledige kerstvakantie (21 december tot en met 6 januari) en wintervakantie (15 februari tot en met 23 februari), telkens van 10:30 tot 17:00 uur. Tickets gaan 9,99 euro kosten voor kinderen en volwassenen.

De opening van Holiday Indoor tijdens de winter moet er mee voor zorgen dat Holiday Park op termijn jaarlijks 1 miljoen bezoekers verwelkomt. Volgend jaar opent het park de vernieuwde rapid river onder de naam Dino Splash, later wordt de Wickie-zone uitgebreid met 2 nieuwe attracties: een disk’o coaster en splash battle. Over enkele jaren moet er ook een hotel staan. De Plopsa Group investeert de komende jaren zo’n 25 miljoen euro in het park.

Gerelateerd nieuws

Halloween in Holiday Park op laatste dag van het seizoen

1 november 2017

Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen

20 mei 2018

Holiday Indoor met 7 nieuwe attracties geopend in Holiday Park

6 augustus 2018

Tweede editie Halloween Scare Nights gestart in Plopsaland De Panne

13 oktober 2019

Laura Tesoro onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland

12 oktober 2019

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties
UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne