Holiday Park organiseert wedstrijd rond Sky Fly

Gepubliceerd op 06/07/2015 om 19:17

Zaterdag vindt er in Holiday Park een wedstrijd plaats rond de pas geopende attractie Sky Fly. Onder de noemer ‘Schlag den Dave’ kunnen bezoekers deelnemen en zo onder andere een uitnodiging voor de opening van de attractie winnen.

Op 1 juli opende in het Duitse Holiday Park de nieuwe attractie Sky Fly. In de attractie zitten bezoekers in een vliegtuigje dat ze zelf kunnen besturen. Je kan zo zelf kiezen of en hoeveel keer je overkop gaat. En dat dat heel veel kan zijn, bewijst deze video.

Om de attractie op een speciale wijze in de kijker te zetten, wordt er op zaterdag 11 juli (aanstaande zaterdag) een wedstrijd georganiseerd. Tussen 11u30 en 13u30 worden er twee rondes, waarvan een finale, gespeeld. De eerste ronde bestaat eruit zo veel mogelijk keer overkop te gaan en tegelijkertijd een popnummer te zingen. Bij de tweede ronde (de finale) worden naast het aantal ‘rollovers’ ook punten gegeven tijdens een geheugentest.

De wedstrijd wordt georganiseerd onder de noemer ‘Schlag den Dave’, wat zoveel betekent als ‘Versla Dave’. In de jury zetelt onder meer de Engelse Dave Searle, die onlangs 90 keer overkop ging in Sky Fly en waarnaar de wedstrijd genoemd is.


(foto: Holiday Park)

Wie aan de wedstrijd wil deelnemen (en dus over een sterke maag beschikt), kan zich tot woensdag 8 juli inschrijven via deze link. Er vallen overigens heel wat leuke prijzen te winnen. De deelnemer die op de derde plaats strandt, krijgt 4 tickets voor Holiday Park of een ander Plopsa-park naar keuze cadeau. De prijs voor wie op de tweede plaats eindigt, zijn 2 Plopsa GoldCards en voor diegene die op de eerste plaats eindigt, liggen er 4 Plopsa GoldCards én een uitnodiging voor de officiële opening van Sky Fly klaar.

De wedstrijd zelf vindt aanstaande zaterdag, 11 juli, tussen 11u30 en 13u30 plaats in Holiday Park. Inschrijven is verplicht!

Bron: persbericht Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Holiday Park krijgt eigen Italiaans restaurant

17 september 2014

Plopsa koopt Antwerpse tram voor Holiday Park

16 juni 2017

Ook Holiday Park noteert bezoekersrecord

10 juni 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020