De in 1979 geopende achtbaan 'Superwirbel' in Holiday Park zal op 31 oktober zijn laatste ritje maken in het park. De kurkentrekkerachtbaan zal rond 21u, na het vuurwerk, de laatste 24 bezoekers laten genieten van de rit. Op de officiële fansite van het park, Holly-Info, kan je deelnemen aan een wedstrijd en zo het laatste ritje van de bekende achtbaan meemaken. De attractie zal plaatsmaken voor de nieuwe spectaculaire achtbaan die volgende zomer zal openen."> De in 1979 geopende achtbaan 'Superwirbel' in Holiday Park zal op 31 oktober zijn laatste ritje maken in het park. De kurkentrekkerachtbaan zal rond 21u, na het vuurwerk, de laatste 24 bezoekers laten genieten van de rit. Op de officiële fansite van het park, Holly-Info, kan je deelnemen aan een wedstrijd en zo het laatste ritje van de bekende achtbaan meemaken. De attractie zal plaatsmaken voor de nieuwe spectaculaire achtbaan die volgende zomer zal openen."> De in 1979 geopende achtbaan 'Superwirbel' in Holiday Park zal op 31 oktober zijn laatste ritje maken in het park. De kurkentrekkerachtbaan zal rond 21u, na het vuurwerk, de laatste 24 bezoekers laten genieten van de rit. Op de officiële fansite van het park, Holly-Info, kan je deelnemen aan een wedstrijd en zo het laatste ritje van de bekende achtbaan meemaken. De attractie zal plaatsmaken voor de nieuwe spectaculaire achtbaan die volgende zomer zal openen.">

Holiday Park sluit achtbaan ‘Superwirbel’

Gepubliceerd op 16/10/2013 om 20:21

De in 1979 geopende achtbaan ‘Superwirbel’ in Holiday Park zal op 31 oktober zijn laatste ritje maken in het park. De kurkentrekkerachtbaan zal rond 21u, na het vuurwerk, de laatste 24 bezoekers laten genieten van de rit. Op de officiële fansite van het park, Holly-Info, kan je deelnemen aan een wedstrijd en zo het laatste ritje van de bekende achtbaan meemaken. De attractie zal plaatsmaken voor de nieuwe spectaculaire achtbaan die volgende zomer zal openen.

Op de website van Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, kunnen de bezoekers van de site kans maken op een zitje tijdens de laatste rit van de achtbaan. Dat laatste ritje zal gereden worden op donderdag 31 oktober rond 21u. Holly-Info geeft, in samenwerking met Holiday Park, 12 zitjes weg. De overige 12 zitjes zullen op het laatste moment geloot worden.


de achtbaan ‘Superwirbel’ zal op 31 oktober zijn laatste ritje maken

Wie wint, mag in de achtbaan plaats nemen tijdens het laatste ritje, krijgt een officieel certificaat van aanwezigheid, een actiefoto en wordt getrakteerd op een glaasje champagne. Iets dat je niet mag missen dus! Deelnemen kan via de website van Holly-Info.

De achtbaan werd in 1979 geopend op het plein rond de attractie ‘Bounty Tower’. Achtbaanbouwer Vekoma voorzag twee treinen met telkens 24 zitjes.

Gerelateerd nieuws

Holiday Park Fanday: nieuwe kettingmolen en meer

17 oktober 2015

Holiday Park uitverkocht op 21 september 2014

18 september 2014

Holiday Park investeert 3 miljoen euro in nieuwigheden

27 maart 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020