Holiday Park start met afwerking nieuw indoorgebied

Gepubliceerd op 01/07/2018 om 18:36

Binnen enkele weken is het zover en opent Holiday Indoor in het Duitse Holiday Park. De overdekte themazone zit dan ook volop in de afwerkingsfase, nu een deel ervan zelfs al in gebruik is.

Plopsa investeert dit jaar 7,5 miljoen euro in zeven nieuwe attracties voor Holiday Park, gelegen in Duitsland. De attracties komen in Holiday Indoor: een indoorhal vlakbij de ingang van het park aan het Platz der Fontänen. Bezoekers zien vanop dat plein enkel de Zwitserse huisjes met aan de voet ervan een barbecuepunt en Flammkuchenkraam, een podium en de ingang naar het overdekte gebied. Afgelopen weekend openden de horecapunten al en kregen abonnementhouders in primeur het eerste optreden op dat podium – met prachtig achtergronddoek – te zien.

Sinds de seizoensstart in april zijn links en rechts van het podium nog een tiental houten berghutjes en twee kenmerkende torens gebouwd. De afgelopen weken werden een aantal kleinere decoraties toegevoegd. De blauw geschilderde hal komt aan de voorzijde nog een stuk boven de gedecoreerde huizenrij, maar zou volgens de plannen nog bedekt worden met een tekening van een berglandschap.

Lees ook: Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen

Binnen staat alles in het teken van Heidi, Tabaluga en Mia & me: een Duits-Italiaanse prinsessenserie waarvan Studio 100 begin vorig jaar de rechten kocht. Het programma kreeg dan ook een fantasierijke hoek in het park met een vrij unieke attractie. De rit in de familie-achtbaan – voor het eerst in het blauw – bevindt zich grotendeels in een grot. Onlangs is ook de inrichting van de winkel gestart. De opening van Holiday Indoor staat gepland voor ten laatste begin augustus.

Summernights

Naast Holiday Indoor valt er deze zomer nog heel wat meer te beleven in het Plopsa-park in Duitsland. Op zes zaterdagen tijdens de zomervakantie sluit het park de deuren pas om 23u. Muziek staat op deze avonden centraal, want in The Beach hoor je de pompende beats van DJ Tim in de gezellige strandbar en op het nieuwe podium aan Holiday Indoor staat dan weer een live-optreden van de bands Huthoff, Gentle Groove Agency of Crossfire op het programma. Tussendoor kan je genieten van een waterskishow, extra veel tijd voor attracties en een vuurwerk als afsluiter.

Nog tot en met begin september openen de poorten van Holiday Park dagelijks om 10u. Het park is telkens geopend tot 18u, met uitzondering van de zes zomernocturnes. Dan sluit het park om 23u.

Nieuw in het park

Algemeen

Pfälzer Dorf

Wikingerdorf

Sky Scream-zone

The Beach

Ahoi!

Foto's

Gerelateerd nieuws

Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen

20 mei 2018

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019

Holiday Park presenteert nieuwe shows bij start pretparkseizoen

8 april 2018

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen