Holiday Park verwelkomt 2,5 miljoenste bezoeker

Gepubliceerd op 30/07/2015 om 18:32

Vandaag wandelde de 2,5 miljoenste bezoeker door de ingang van Holiday Park. De familie Getting uit het Duitse Saarburg werd bij aankomst overstelpt met cadeaus.

Het is een heuglijke dag voor Holiday Park vandaag. Het Duitse Plopsa-park kreeg vandaag z’n 2,5 miljoenste bezoeker sinds de overname door Plopsa in 2010 over de vloer. De gelukkige familie is de familie Getting uit Saarburg en werd bij aankomst in het park verwelkomd door Maya de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Tabaluga. Van parkmanager Bernd Beitz en Lothar Lorch, burgemeester van Haßloch, kregen ze nog een aantal cadeautjes, waaronder een Plopsa GoldCard en een geschenkpakket van de gemeente.

Na de overhandiging van de cadeaus maakte de familie nog een ritje in de gloednieuwe attractie Sky Fly. In deze heftige attractie draai je rond in een vliegtuigje dat je op zijn beurt ook rond zijn as kan laten draaien.

Bernd Beitz, parkmanager Holiday Park:
Dat we uitgerekend bij het begin van het hoogseizoen na 4,5 Plopsa-seizoenen onze 2,5 miljoenste bezoeker mogen ontvangen, maakt ons trots en is ook een bevestiging dat ons attractieaanbod een breed publiek aanspreekt.

Bron: persbericht Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Air Force One komt niet naar Holiday Park

24 mei 2013

Holiday Park drie jaar in handen van Plopsa

5 november 2013

Halloween voor jong en oud in Holiday Park

28 oktober 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020