Holiday Park viert de zomer met eerste Party Summernight

Gepubliceerd op 13/07/2017 om 19:54

De zomer is nu echt begonnen in Holiday Park. Afgelopen zaterdag vond in het Duitse Plopsa-park de eerste zomernocturne van dit jaar plaats.

Er zijn deze zomer opnieuw drie verschillende thema’s bij de zomeravonden: de Party, Magic en Ramba Zamba Summernights. De eerste van in totaal zes nocturnes vond afgelopen zaterdag (8 juli) plaats en was een zomerse party.

Tijdens zo’n Party Summernight worden bezoekers van Holiday Park ‘s avonds getrakteerd op heel veel muziek met DJ Tim in het nieuwe themagebied The Beach en op een optreden van de band Crossfire, die vorig jaar ook al tijdens Rocking Halloween optrad. Als afsluiter is er een muzikaal vuurwerk op het Platz der Fontänen.

Ook de attracties zijn tot ‘s avonds laat geopend. Een ritje in Expedition GeForce in het donker, een prachtig uitzicht over een verlicht park in de Anubis Free Fall Tower: het is allemaal mogelijk tijdens de zomernocturnes!


Crossfire zorgt voor de muziek tijdens de Party Summernights

De volgende Party Summernights vinden plaats op zaterdagen 22 en 29 juli. Op 15 juli en 12 augustus is er een Magic Summernight, de Ramba Zamba Summernight gaat door op zaterdag 5 augustus.

The Beach

De grootste nieuwigheid in Holiday Park dit jaar is The Beach: een strand met twee nieuwe attracties langs het meer van de waterskishow. Ook de Lighthouse Tower werd in de zone geïntegreerd en brengt het aantal attracties op drie.

Het gebied omvat ook een zomerse beachbar waar je cocktails kan drinken en een zandbak. Details zoals wegwijzers naar onder andere Londen en Californië, maar ook naar De Panne, Hasselt, Coevorden en Coo maken de zone af.

Waterski Stuntshow

Holiday Park is al heel lang bekend om de unieke waterskishow. Het is dit jaar 35 jaar geleden dat de eerste waterskishow op de Holiday Park See plaatsvond en dat wordt uiteraard gevierd! Bekende filmsterren uit Hollywood komen meevieren, maar het feest wordt verstoord door piraten en ook de parkmanager zorgt voor een domper op de feestvreugde.

Iedere openingsdag gaan er één of meerdere waterskishows door in Holiday Park. De showtijden zijn hier te vinden en in het dagprogramma dat je krijgt aan de ingang van het park.

Nieuw in het park

Algemeen

Pfälzer Dorf

Holly’s Cartoon Town

Foto's

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Plopsa bekroond met European Star Awards

25 september 2014

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Ook Holiday Park noteert bezoekersrecord

10 juni 2014

Plopsaland De Panne waarschuwt voor frauduleuze e-mails

21 juni 2018

Nieuwigheden vlak voor de zomer in Plopsaland De Panne

14 juni 2018

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018