Inwoners De Panne en Veurne krijgen 25% korting in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 10/06/2014 om 16:16

Inwoners van De Panne en Veurne kunnen tegen een gereduceerd tarief kaarten kopen voor de vele concerten in het Plopsa-theater. Hiermee wil Plopsa bijdragen aan de culturele uitstraling van de regio, zegt het zelf.

Alle inwoners van De Panne en Veurne genieten 25% korting bij de aankoop van tickets voor concerten in het Plopsa-theater. De korting geldt voor voorstellingen die Plopsa in eigen beheer organiseert en voor zo goed als bijna alle concerten die door externen georganiseerd worden in het Plopsa-theater.

Dit jaar staan er nog heel wat bekende Vlaamse artiesten op het podium van het theater. Op donderdag 3 juli ontvangt het theater meer dan 30 artiesten voor de opnames van De Vlaamse top 10 van MENT TV. Op 11 juli zal Rob De Nijs zijn opwachting maken op 26 september zal het bijna uitverkochte concert van Clouseau plaatsvinden. Will Tura is ook van de partij en dit op 29 november.

Steve van den Kerkhof, algemeen directeur:
We willen ons theater niet alleen voor parkshows of nationale evenementen zoals Miss België gebruiken. We willen het Plopsa-theater ook regionaal profileren en zo bijdragen tot de culturele uitstraling van de regio.

Ann Vanheste, burgemeester De Panne:
Het spreekt voor zich dat we voor een samenwerking te vinden waren. We werken al jaren voor verschillende projecten op een goede manier samen met Plopsa.

Peter Roose, burgemeester Veurne:
Het is voor de inwoners van Veurne een meerwaarde dat ze tegen een voordelige prijs concerten kunnen meepikken in het prachtige Plopsa-theater. Wij zijn heel tevreden over deze samenwerking.

In de bibliotheek van Veurne kunnen de inwoners van Veurne kaarten aan een voordeeltarief. De Pannenaars kunnen tickets kopen bij de dienst toerisme van de gemeente. De voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart. Niet-inwoners van De Panne en Veurne kunnen hun tickets kopen via de website van het Plopsa-theater.

Gerelateerd nieuws

Finale Miss België live op tv vanuit Plopsa Theater

5 december 2013

Krokusvakantie met Kaatje en Ketnet Musical in de Plopsa-parken

28 februari 2019

Samson en Gert onthullen ster op Walk of Fame

18 december 2014

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020