Jacques Vermeire geëerd met ster op Walk of Fame

Gepubliceerd op 05/11/2015 om 20:47

Vandaag werd acteur en komiek Jacques Vermeire op feestelijke wijze onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van zijn ster op de Story Walk of Fame voor het Plopsa Theater.

De populariteit van Jacques Vermeire neemt ongeziene omvang aan. De tweede F.C. De Kampioenenfilm, waarin Jacques een comeback maakt als garagehouder en slechterik DDT, is een voltreffer in de bioscoop. Daarnaast bracht hij recentelijk zijn boek De Man met de Pet uit én staat hij sinds kort op de planken met zijn gloednieuwe zaalshow Veel Vijven en Zessen, die hij ook zal brengen in het Plopsa Theater.

De ideale gelegenheid voor Plopsa om dit toptalent in de bloemetjes te zetten. Jacques Vermeire maakte gebruik van de Plopsa-Kusttram om Plopsaland De Panne te bereiken. Onder grote belangstelling en begeleid door vrolijke fanfaremuziek werd de publiekslieveling naar de Walk of Fame getroond, waar de ster onthuld werd.

Jacques Vermeire:
Het is gelukt! Ik heb alles uit de kast gehaald: mijn acteerprestaties, verschillende zaalshows, een boek, … Dus ik ben verheugd en oprecht vereerd dat ik deze ster krijg.

Het is dus niet de laatste keer dat Jacques Plopsaland vereerd met een bezoekje. Op 1 april 2016 brengt hij in het Plopsa Theater zijn zaalshow Veel Vijven en Zessen ten voordele van Make-a-Wish. De wensorganisatie is erg blij met dit initiatief: “Make-A-Wish Vlaanderen heeft al vele jaren een heel fijne samenwerking met Plopsa, die verder gaat dan enkel wensvervullingen. Met de opbrengst van de zaalshow zullen weer heel wat hartenwensen van onze ernstig zieke kinderen kunnen vervuld worden”, laat de organisatie weten.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Inwoners De Panne en Veurne krijgen 25% korting in Plopsa Theater

10 juni 2014

Rode Duivels grote winnaars op Sportgala in Plopsa Theater

14 december 2014

Schitter jij binnenkort in de Wickie Musical?

28 augustus 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020