Jacques Vermeire krijgt plaats op Walk of Fame

Gepubliceerd op 02/11/2015 om 08:56

De Walk of Fame in Plopsaland De Panne krijgt een nieuwe ster. Deze wordt uitgereikt aan niemand minder dan Jacques Vermeire, wereldberoemd in Vlaanderen door het spelprogramma De 3 Wijzen, F.C. De Kampioenen en zijn theatershows.

Dit najaar draait alles om Jacques Vermeire. Zo is de komiek in première gegaan met Veel Vijven en Zessen, zijn nieuwe zaalshow die op 1 april 2016 ook in het Plopsa Theater te zien is ten voordele van Make-A-Wish.

Daarnaast ontpopte hij zich recentelijk tot meester-verteller in zijn boek De Man met de Pet. Tenslotte doet hij F.C. De Kampioenen de duvel aan in hun recent uitgekomen langspeelfilm Jubilee Generale met zijn langverwachte comeback als garagehouder DDT.

Alsof het elke keer een koud kunstje is, rijgt Jacques de successen aan mekaar. De televisieprogramma’s Sportkaffee, Meester, hij begint weer en Oei, Jacques, zijn schitterende presentaties in Sterren op de Dansvloer en zijn vertolkingen in de Kabouter Plop-films en Hallo K3-afleveringen: de volkskomiek en meester van de typetjes speelt al decennialang in Champions League, voor een tribune van 7 tot 77 jarigen.

Dat alles verdient een eervolle vermelding op de Walk of Fame van Plopsaland De Panne in de vorm van een permanente ster. Op donderdag 5 november onthult hij er zelf zijn ster.

Eerder kregen ook onder andere Willy Sommers, K3 en Niels Destadsbader een ster voor het Plopsa Theater.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Clouseau komt naar het Plopsa Theater

13 december 2013

Première Wickie de Musical in Plopsa Theater

7 april 2015

Laura Tesoro onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland

12 oktober 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020