Jan Smit onthult ster op Story Walk of Fame‏

Gepubliceerd op 03/06/2015 om 18:05

Vandaag werd opnieuw een ster onthuld op de Story Walk of Fame vlak bij het Plopsa Theater. Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan Jan Smit.

De Walk of Fame voor het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne heeft weer een nieuwe artiest aan het lijstje mogen toevoegen. Na K3, Niels Destadsbader en Will Tura heeft nu ook de Nederlandse zanger Jan Smit een eigen ster gekregen op het Dorpsplein.

Jan Smit verwierf niet alleen naam en faam in zijn thuisland Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk met hits als Ik zing dit lied alleen voor jou, Als je lacht en Jij & ik. Daarnaast is Jan Smit bekend als televisiepresentator en acteur. Net omwille daarvan wordt een eervolle vermelding aan hem opgedragen in de vorm van een sterlegging.

Jan Smit:
Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa er een eigen ster heeft. Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken.

Jan Smit is de eerste mannelijke Nederlander die een ster krijgt op de boulevard nabij het Plopsa Theater. Josje Huisman van de meidengroep K3 ging hem voor als eerste artiest met een Nederlandse nationaliteit.


(foto: Plopsa)

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
We hebben de eer gehad reeds tal van klinkende namen te mogen ontvangen in onze theaterzaal. Zo ontvingen we in het verleden reeds Clouseau, Will Tura en Rob De Nijs. We hebben ook een mooi najaar in het vooruitzicht met concerten van De Romeo’s en Arno en een voorstelling van de hitkomedie Een Perfect Huwelijk.

Aansluitend trad Jan Smit op in het Plopsa Theater tijdens de sterrenparade van de Ment TV Vlaamse Top 10. De hele avond entertainden meer dan 30 artiesten uit binnen- en buitenland het enthousiaste publiek. Onder andere Nicole en Hugo, Dennie Christian, Sasha en Davy, Paul Severs en Lisa del Bo waren van de partij.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018

Inwoners De Panne en Veurne krijgen 25% korting in Plopsa Theater

10 juni 2014

K3 geeft eerste optreden in Plopsa Theater

4 december 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020