Komend weekend huurt JBC Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo af op zaterdag 25 mei en Plopsaland De Panne op zondag 26 mei. Die twee dagen zijn de parken enkel toegankelijk met JBC-ticket.  "> Komend weekend huurt JBC Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo af op zaterdag 25 mei en Plopsaland De Panne op zondag 26 mei. Die twee dagen zijn de parken enkel toegankelijk met JBC-ticket.  "> Komend weekend huurt JBC Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo af op zaterdag 25 mei en Plopsaland De Panne op zondag 26 mei. Die twee dagen zijn de parken enkel toegankelijk met JBC-ticket.  ">

JBC houdt klantendagen in Plopsa-parken komend weekend

Gepubliceerd op 22/05/2013 om 11:51

Komend weekend huurt JBC Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo af op zaterdag 25 mei en Plopsaland De Panne op zondag 26 mei. Die twee dagen zijn de parken enkel toegankelijk met JBC-ticket.

Je kan deze zaterdag in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo enkel genieten van de attracties met tickets die verkregen zijn via JBC. Op zondag 26 mei geldt hetzelfde in Plopsaland De Panne. Abonnementen en voorverkooptickets zijn zaterdag en zondag niet geldig in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo (zaterdag) en Plopsaland De Panne (zondag). De kassa’s van de parken zullen dan ook geen tickets verkopen.

De twee andere Plopsa-parken: Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park zijn wel heel het weekend geopend voor alle bezoekers.

Gerelateerd nieuws

Data voor 3 Proximus-klantendagen in Plopsa-parken bekend

15 januari 2018

Wanneer zijn de Plopsa-parken open in 2013?

29 november 2012

Plopsa Coo trekt land rond met dinosaurussen

24 juni 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020