K3 en Gers Pardoel op zwoele Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 08/07/2018 om 12:01

Plopsa-abonnementhouders werden gisteravond getrakteerd op een exclusieve avondopening van Plopsaland De Panne. De 10.000 aanwezigen genoten onder een stralende zon van optredens van onder andere K3 en Gers Pardoel.

Voor het vierde jaar op rij was Plopsaland De Panne op zaterdagavond 7 juli voorbehouden voor de trouwste bezoekers van de Plopsa-parken. Met De Nacht van de Abonnees wil Plopsa haar abonnementhouders bedanken met een avond vol attracties, optredens en een extra horeca-aanbod. Er waren onder meer kraampjes met paella en braadworst en het tijdelijke Balls & Glory-kraam was ook geopend.

Hoogtepunten van de avond waren de optredens van K3 en Gers Pardoel, die het Dorpsplein van Plopsaland volledig uit hun dak lieten gaan. Houders van een Plopsa FunCard, GoldCard of BumbaCard kregen zo een voorproefje van de K3 Roller Disco Weekends die onder meer volgend weekend in het park plaatsvinden en het concert van Gers Pardoel, dat op 19 januari 2019 gepland staat in het Plopsa Theater. Vlak voor zijn optreden, mocht Gers zijn ster op de Walk of Fame voor dat theater onthullen.

Bovendien stonden er ook een Plopsa Parade bij valavond – met onder andere Kabouter Klus en Ylvi uit Wickie de Viking, die haar debuut maakte in Plopsaland De Panne – en een set van DJ Zina op het programma. Voor vaste bezoekers is zij na de Festival Summernights vorige zomer al lang geen onbekende meer. De avond werd afgesloten met een muzikale vuurwerkshow die door de 10.000 aanwezigen op applaus onthaald werd.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We zijn volledig uitverkocht vanavond… Bedankt aan alle medewerkers en uiteraard ook onze abonnementhouders!

Op verschillende plaatsen in het park waren nieuwigheden – zoals een fotopunt bij Wickieland – op te merken. Een overzicht met alle nieuwtjes, vind je hieronder.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Bumba Circus

Kermisplein

Wickieland

ROX-zone

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

27 april 2017

Kustseniorenfestival in Plopsaland De Panne bijna uitverkocht

6 september 2013

Korting voor abonnementhouders in Restaurant Prinsessia

20 maart 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020