K3 geeft eerste optreden in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 04/12/2015 om 16:58

Vandaag werd de artiestenlijst van het Gala van het Vlaamse Lied uitgebreid met een grote naam: K3. Hanne, Klaasje en Marthe zullen dan hun eerste optreden ooit in een Plopsa-park geven en ontvangen meteen ook een award.

Op donderdag 10 december vind in het Plopsa Theater de tweede editie van het Gala van het Vlaamse Lied plaats. Tijdens dat gala, dat georganiseerd wordt door muziekzender MENT TV, zijn er een 20-tal optredens van Vlaamse artiesten en worden er in diverse categorieën awards uitgedeeld.

Vandaag werd aan de lijst van artiesten die tijdens het gala zullen optreden een nieuwe naam toegevoegd: K3. Het wordt het eerste optreden van de nieuwe K3 in een Plopsa-park. Ze krijgen ook al meteen een eerste prijs uitgereikt: die van Beste nummer van een groep voor K3 Loves You.

Naast K3 zullen ook onder meer De Romeo’s, Jo Vally en Willy Sommers een optreden geven en zijn er opnames voor de eindejaarsspecial van MENT TV.


(foto: Studio 100)

Wil je Hanne, Klaasje en Marthe volgende week donderdag aan het werk zien in het Plopsa Theater in De Panne? Bestel dan hier je tickets voor het Gala van het Vlaamse Lied. Plopsa-abonnees en inwoners van De Panne, Veurne, Koksijde en Nieuwpoort krijgen 5 euro korting.

Gerelateerd nieuws

Gers Pardoel komt naar Plopsa Theater met concertreeks

6 oktober 2017

Samson en Gert onthullen ster op Walk of Fame

18 december 2014

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020