K3 komt in het najaar naar de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 18/01/2016 om 18:40

Nu touren ze nog door Vlaanderen en Nederland, maar later dit jaar staan Hanne, Klaasje en Marthe van K3 op het podium in de Plopsa-parken. De data voor de indoorparken zijn vandaag bekend gemaakt.

Zoals Plopsa reeds na afloop van de K3 zoekt K3-finale bekend maakte, treedt K3 ook dit jaar op in de Plopsa-parken. In oktober worden Hanne, Klaasje en Marthe verwacht in Hasselt en Coevorden voor een spetterend optreden.

Plopsa Indoor Hasselt is als eerste van de indoorparken aan de beurt. Daar zal K3 op zaterdag 8 en zondag 9 oktober een optreden geven. Een week later, op zaterdag 15 en zondag 16 oktober, zal het trio optreden in Plopsa Indoor Coevorden.

UPDATE: K3 zal dit jaar ook optreden in Plopsaland De Panne. De optredens zullen plaatsvinden op 3, 4, 10, 17 en 24 september en op 1 en 2 oktober. Op 11, 18 en 25 september treed K3 ook op, maar op deze dagen is het park verhuurd aan een externe partij.

foto: Studio 100

Ook de andere evenementen die dit seizoen georganiseerd worden in de indoorparken zijn vandaag bekend gemaakt. Tijdens de paas- en kerstvakantie komt Kabouter Klus naar Plopsa Indoor Hasselt voor een show. Piet Piraat zal net zoals vorig jaar tijdens de herfstvakantie in het park te vinden zijn. De volledige kalender vind je hier.

Plopsa Indoor Coevorden mag de kabouter verwelkomen tijdens de Meivakantie. In februari en maart is er op verschillende dagen een show met de enige echte Mega Mindy. Wickie de Viking zal het park regelmatig bezoeken, namelijk tijdens de zomer-, herfst- en kerstvakantie. Bekijk de het volledige overzicht op deze pagina.

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden trakteert opnieuw: gratis toegang voor 5-jarigen

2 juli 2015

Prinsessia dit jaar in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden!

17 februari 2015

Plopsa Indoor Coevorden ontvangt 2 miljoenste bezoeker

20 oktober 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020