K3 krijgt eigen themagebied in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 18/09/2018 om 20:41

Plopsaland De Panne gaat de populaire muziekgroep K3 een eigen zone geven. Het zal daarvoor de huidige Wizzy en Woppy-zone – inclusief achtbaan – ombouwen tot K3-zone.

Onder meer de familie-achtbaan Rollerskater krijgt een volledige metamorfose en wordt de K3 Rollerskater. Ook het nabijgelegen restaurant Wizzy’s Fornuis wordt met een K3-sausje overgoten. Plopsa pakt ineens ook het aanbod van het restaurant aan en belooft een nieuwe invulling. De hele vernieuwing moet klaar zijn tegen de paasvakantie van 2019.

Met de vernieuwing wil Plopsa inspelen op de nieuwe serie K3 Roller Disco, die dit najaar op tv verschijnt. Daarin baten Hanne, Klaasje en Marthe een eigen bar uit in een hippe Roller Disco. Ook buurman Marcel, een rol van Jacques Vermeire, duikt op in de reeks.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Het nieuwe programma K3 Roller Disco in toepasselijk rolschaatsthema zagen wij als de perfecte gelegenheid om de Rollerskater om te dopen tot de unieke en volledig gethematiseerde K3 Rollerskater.

Lees ook: Boomstammetjes in Plopsaland De Panne krijgen volledige make-over


Zo ral de Rollerskater eruit zien in het K3-thema

Plopsaland De Panne heeft de afgelopen jaren al meerdere zones vernieuwd. Zo kregen het Kermisplein en de Ploptuin al een opfrisbeurt. Daarnaast werd de Wizzy en Woppy-zone enkele jaren geleden al een stukje kleiner door de komst van Kaatje. Met de intrede van Prinsessia bij De Koffiekopjes en de geplande ombouw naar K3, verdwijnen Wizzy en Woppy nu helemaal uit het park.

De populaire meidengroep heeft voorlopig één attractie in Plopsaland De Panne: het K3 Verkeerspark, nabij het Dorpsplein. In Plopsa Indoor Coevorden is de volledige buitenzone sinds 2013 aan K3 gewijd.

Bron: Persbericht Plopsa

Foto's

Gerelateerd nieuws

Een blik op de werf van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne

5 november 2019

1200 gratis tickets voor Meli family day in Plopsaland De Panne

15 september 2014

Plopsaland komende drie jaar startplaats wielerwedstrijd De Panne-Koksijde

31 augustus 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Boomstammetjes in Plopsaland De Panne krijgen volledige make-over