Op zaterdag 27 april opent K3 in oranje stijl het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Wie dit grote feest met spetterend K3-optreden niet wil missen, kan een entreebewijs kopen in de Plopsa-webshop (kies: 27 april 2013).  "> Op zaterdag 27 april opent K3 in oranje stijl het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Wie dit grote feest met spetterend K3-optreden niet wil missen, kan een entreebewijs kopen in de Plopsa-webshop (kies: 27 april 2013).  "> Op zaterdag 27 april opent K3 in oranje stijl het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Wie dit grote feest met spetterend K3-optreden niet wil missen, kan een entreebewijs kopen in de Plopsa-webshop (kies: 27 april 2013).  ">

K3 opent Koning Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 26/03/2013 om 03:21

Op zaterdag 27 april opent K3 in oranje stijl het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Wie dit grote feest met spetterend K3-optreden niet wil missen, kan een entreebewijs kopen in de Plopsa-webshop (kies: 27 april 2013). 

K3 viert feest, want ze krijgen 2 attracties in het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden: de ‘K3 brandweermolen’ en het ‘K3 verkeerspark’.

De meiden van K3 zijn in de wolken met hun zone:
Wij vinden het geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Coevorden te krijgen! 27 april wordt een onvergetelijke dag, we verklappen alvast dat we al onze leukste liedjes zullen zingen.

De zone is opgebouwd rond het buitenplein dat door de meiden tot ‘Koning Willem-Alexanderplein’ gedoopt wordt. In het ‘K3 verkeerspark’ maken kinderen op een leuke manier kennis met de verkeersregels. Op de ‘K3 brandweermolen’ blussen kinderen als echte brandweermannen de vlammen met hun eigen brandweerslang. De Maya-Speeltuin maakt de spiksplinternieuwe buitenzone compleet.

Vanaf 14 uur beginnen de feestelijkheden. K3 komt aan in een limousine en opent het Koning Willem-Alexanderplein met nieuwe attracties in aanwezigheid van duizenden Plopsa-fans. Ze laten samen met kinderen ballonnen op en zingen hun populairste liedjes.

Gerelateerd nieuws

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Drukke zomer: Heidi The Ride, K3, verjaardagen en meer!

3 juni 2016

Plopsa Indoor Coevorden organiseert sollicitaties op achtbaan

21 september 2018

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne