K3-optreden ook dit jaar live vertaald in gebarentaal

Gepubliceerd op 02/09/2014 om 16:36

Op zaterdag 6 september zal de K3-show in Plopsaland De Panne live vertaald worden voor dove en slechthorende kinderen. Net zoals vorig jaar zal een tolk de meiden van K3 vergezellen op het podium.

Door de vele positieve reacties vorig jaar, wordt ook dit jaar één van de shows tijdens de exclusieve K3 Weekends vertaald door een tolk. Deborah Dehaerne, tolk Vlaamse Gebarentaal, beeldt met gebaren de tekst van de K3-liedjes uit.

Deborah Dehaerne:
Het komt niet vaak voor dat dergelijke shows voor dove en slechthorende kinderen toegankelijk worden gemaakt. Dove kinderen horen de muziek niet, maar ze voelen wel geluidstrillingen. Door de liedjesteksten te vertalen, kunnen ze ook de inhoud begrijpen.

K3 kijkt alvast uit naar deze speciale editie van hun liveshow. “We vinden het fantastisch dat alle kinderen zo de kans krijgen van onze muziek te genieten!”, aldus Karen, Kristel en Josje.


foto: Plopsa

De meiden van K3 geven op 6, 7 en 13 september een optreden op de Kiosk in Plopsaland De Panne. Deze spetterende liveshow is begrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Een reden te meer dus om erbij te zijn! Op 14 september is het park reeds uitverkocht. Plopsaland De Panne is dan afgehuurd.

Gerelateerd nieuws

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Plopsaland De Panne bouwt nieuw stationsgebouw voor Plopsa Express

14 december 2018

Veel nieuwtjes op de Plopsa Fanday

4 oktober 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020